gardeshban.ir

دستور پخت ۱۰ غذای معروف ایتالیایی+تصاویر

آشپزی ایتالیایی - رسپی ۱۰ غذای ایتالیایی معروف را برایتان آماده کرده‌ایم، چرا که غذاهای ایتالیایی در همه‌جای دنیا طرفداران زیادی دارند و شما می‌توانید آنها را در خانه تهیه کنید.
کد خبر: ۳۰۲۶۸
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 29
گردشبان (gardeshban.ir) :

از انواع پیتزا و پاستا گرفته تا دسرهای خوشمزه، غذاهای ایتالیایی رضایت هر سلیقه‌ای را جلب می‌کنند. حتی اگر گیاه‌خوار هم باشید می‌توانید غذای دلخواه خود را در میان آن‌ها پیدا کنید.

غذاهای ایتالیایی

زمانی‌که صحبت از پاستا می‌شود، انتخاب از میان پنه، اسپاگتی، ماکارونی، تاگلیاتله (Tagliatelle) و راویولی کار مشکلی است.

همه‌ی این پاستاها با انواع سس‌ها و سبزیجات سرو می‌شوند. اگر به غذاهای ایتالیایی علاقه دارید، با ما همراه باشید تا دستور پخت ۱۰ غذای ایتالیایی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

دستور پخت غذاهای ایتالیایی

  • سالاد کاپرزه با سس پستو
  • پانزلا
  • بروسکتا
  • نان فوکاچا
  • پیتزا مارگریتا
  • ریزوتوی قارچ
  • پاستا با گوجه و ریحان
  • پاستا کاربونارا
  • لازانیا
  • تیرامیسو

1. سالاد کاپرزه با سس پستو

یک پیش‌غذای عالی برای شروع غذای اصلی.

هیچ چیز مانند یک سالاد تازه و خوشمزه با گوجه‌فرنگی در فصل تابستان نیست. سالاد کاپرزه با سس پستو (Caprese Salad with Pesto Sauce) ترکیبی جذاب از گوجه‌فرنگی و پنیر موزارلا است. این سالاد را همراه با سس پستو سرو می‌کنند.

طرز تهیه سالاد کاپرزه

مواد لازم برای تهیه سالاد کاپرزه با سس پستو

  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • یک مشت ریحان تازه
  • ۱ بسته پنیر موزارلا

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

  • یک مشت ریحان تازه
  • ۱ پیمانه دانه‌ی کاج
  • ۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده‌شده
  • نصف پیمانه روغن زیتون اکسترا ویرجین (Extra Virgin)
  • آب‌لیمو (به اندازه‌ی نصف لیمو)

رسپی سالاد کاپرزه با سس پستو

  1. دو گوجه‌فرنگی آبدار را به شکل دایره‌ای اسلایس کنید و روی آن‌ها کمی روغن زیتون اکسترا ویرجین، نمک و فلفل بریزید.
  2. پنیر موزارلا را تکه‌تکه کنید.
  3. اسلایس‌های گوجه‌فرنگی را در ظرف سالاد بچینید و قطعات پنیر موزارلا را در کنار آن‌ها قرار دهید.
  4. سالاد خود را با سس پستو و ریحان تزئین کنید.

رسپی سالاد کاپرزه ایتالیایی

دستور تهیه سس پستو

  1. در یک مخلوط‌کن، ریحان را با دانه‌ی کاج، پنیر پارمزان و روغن زیتون اکسترا ویرجین مخلوط کنید تا فرم سس را به خود بگیرند.
  2. آب‌لیمو را به ترکیب سس اضافه کنید.
  3. اگر سس پستوی غلیظی به‌دست آوردید، کمی روغن زیتون به ترکیب سس اضافه کنید تا به قوام دلخواه‌تان برسد.

طرز تهیه سس پستو

2. پانزانلا

پانزانلا (Panzanella) یک سالاد نانِ توسکانی است که غذایی ایده‌آل برای فصل تابستان به‌شمار می‌رود. این سالاد رسپی خاصی ندارد اما گوجه‌فرنگی و نان دو عنصر اصلیِ آن را تشکیل می‌دهند.

خوردن این سالاد با یک نوشیدنی خنک در زیر نور آفتاب بسیار لذت‌بخش است.

طرز تهیه سالاد پانزنلا - غذای ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه پانزانلا

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد نان فرانسوی کوچک (نان را به قطعات مربعیِ ۲ سانتی‌متری تقسیم کنید)
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی رسیده‌ و بزرگ (به شکل مربع‌های ۲ سانتی‌متری)
  • ۱ عدد خیار (به شکل اسلایس‌هایی با‌ ضخامت ۱ سانتی‌متر) 
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (به شکل قطعات مربعیِ ۲ سانتی‌متری)
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای زرد (به شکل قطعات مربعیِ ۲ سانتی‌متری)
  • نصف پیاز قرمز (به شکل خلالی و نازک)
  • ۲۰ عدد برگ ریحانِ خردشده

رسپی سالاد پانزانلا

  1. روغن را در ماهی‌تابه داغ کنید. سپس نان‌های قطعه‌قطعه شده و نمک را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. این کار را تا قهوه‌ای شدن نان‌ها ادامه دهید. در صورت تمایل می‌توانید روغن بیشتری اضافه کنید.
  2. در یک کاسه‌ی بزرگ گوجه‌فرنگی‌، خیار، فلفل، پیاز و ریحان را با هم مخلوط کرده، قطعه‌های نان را به ترکیب سالاد اضافه کنید و آن‌ها را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
  3. پس از مخلوط کردن مواد، سالاد را به مدت نیم ساعت بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.

رسپی سالاد پانزانلا - غذای ایتالیایی

3. بروسکتا

بروسکتا (Bruschetta) یکی از پیش‌غذاهای خوشمزه‌ی ایتالیایی است. این غذا با نان گریل‌شده، سبزیجات، سیر و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. برای تاپینگ‌های روی نان می‌توانید از گوجه‌فرنگی و ریحان یا قارچ و سیر استفاده کنید.

دستور پخت بروسکتا - غذای ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه‌ بروسکتا

  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
  • ۲ حبه سیرِ خرد شده
  • ۴ عدد گوجه‌فرنگی بزرگ و خردشده
  • یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه‌ی بالزامیک
  • ۱ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • فلفل قرمز به مقدار دلخواه
  • ۱ عدد نان باگت بزرگ (اسلایس شده از عرض نان)
  • روغن زیتون اکسترا ویرجین (برای آغشته کردن نان به روغن)
  • ۲ حبه سیر نصف شده

مواد لازم برای تهیه بروسکتا

دستور پخت بروسکتا

  1. روغن را در یک قابلمه‌ی کوچک داغ کنید. سیرهای خردشده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۴ دقیقه، تا طلایی شدن سیرها تفت دهید. سپس سیرها را از روی گاز بردارید و بگذارید سرد شوند.
  2. در یک کاسه‌ی بزرگ گوجه‌فرنگی، ریحان، سرکه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. روغن و سیر تفت‌ داده شده را به این ترکیب اضافه کنید. سالاد را به مدت ۳۰ دقیقه در جایی قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.
  3. با یک برس روی هر دو طرف نان‌ها روغن زیتون بمالید. نان‌ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس نان‌ها را به مدت ۵ دقیقه در جایی قرار دهید تا کمی سرد شوند. پس از سرد شدن نان‌ها، حبه‌های سیر را روی نان بگذارید.
  4. ترکیب گوجه‌فرنگی‌ها را روی نان قرار دهید و بروسکتا را سرو کنید.

رسپی بروسکتا - غذای ایتالیایی

4. نان فوکاچا

نان فوکاچا (Focaccia Bread) یکی دیگر از غذاهای محبوب ایتالیایی است. این غذا با خمیر تازه‌ی نان، پیاز کاراملایزشده، زیتون، گوجه‌فرنگی، ریحان و پنیر پارمزانِ رنده‌شده تهیه می‌شود.

دستور پخت نان فوکاچا

مواد لازم برای تهیه‌ نان فوکاچا

  • دو و سه چهارم پیمانه آرد سفید چندمنظوره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری پونه‌ی خردشده
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک‌شده
  • یک دوم قاشق چایخوری ریحان خردشده
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن ذرت
  • ۱ پیمانه آب
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده‌شده
  • ۱ پیمانه پنیر موزارلا

مواد لازم برای تهیه نان فوکاچا

دستور پخت نان فوکاچا

  1. در یک کاسه‌ی بزرگ آرد، نمک، شکر، مخمر، پودر سیر، پونه، آویشن، ریحان و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید. سپس آب و روغن زیتون را داخل این ترکیب بریزید و مواد را کاملا مخلوط کنید.
  2. پس از آن‌که خمیر آماده شد، آن را روی یک سطح آرد پاشی‌شده قرار دهید و تا زمانی‌که نرم و کشسان شود آن را ورز دهید. سپس یک کاسه را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی خمیر را با یک پارچه‌ی تمیز بپوشانید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در جایی گرم قرار دهید.
  3. فر را روی ۲۳۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. خمیر را در یک قالب مستطیل شکل روی یک کاغذ روغنی قرار دهید. روی خمیر را با روغن زیتون چرب کنید. سپس پنیر پارمزان و پنیر موزارلا را روی آن بپاشید.
  4. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی نان طلایی شود.

رسپی نان فوکاچا

5. پیتزا مارگریتا

پیتزا مارگریتا (Margherita) یکی از معروف‌ترین غذاهای ایتالیایی است که رنگ‌های آن شما را به یاد پرچم ایتالیا می‌اندازد. این غذای محبوب ایتالیایی را تنها با چند ماده‌ی غذایی ساده می‌توانید آماده کنید. گوجه‌فرنگی، ریحان و پنیر موزارلا مواد تشکیل‌دهنده‌ی اصلی این غذا هستند.

طرز تهیه پیتزا مارگریتا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • سه چهارم پیمانه آب ولرم
  • ۲ و نیم قاشق چایخوری مخمر خشک غیرفعال
  • یک دوم قاشق چایخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳۰۰ گرم آرد ساده
  • ۴۰ گرم آرد ذرت
  • ۲ قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای تهیه تاپینگ خمیر پیتزا

  • خمیر پیتزا
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر خردشده (سیرها تفت داده شده باشند)
  • یک چارم پیمانه سس گوجه‌فرنگی
  • ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا (پنیرها را تکه تکه کنید)
  • یک مشت ریحان تازه
  • فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگریتا

دستور پخت خمیر پیتزا

  1. در یک کاسه‌ی بزرگ، نیمی از آب را با مخمر خشک و شکر ترکیب کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در جایی قرار دهید تا مخمر فعال شود.
  2. نیمی دیگر از آب را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۲۶۰ گرم آرد، آرد ذرت و نمک در یک ظرف جداگانه ترکیب کنید. خمیر تشکیل شده را روی یک سطح آردپاشی شده بگذارید و آن را ورز دهید. در این مرحله، باقی‌مانده‌ی آرد را تا جایی که لازم است به خمیر اضافه کنید تا خمیر چسبناک نباشد. ورز دادن خمیر را ۵ الی ۱۰ دقیقه ادامه دهید تا خمیری یک‌دست به‌وجود بیاید.
  3. یک ظرف را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. روی خمیر را با یک پارچه‌ی تمیز بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در جایی گرم بگذارید.
  4. خمیر را به ۴ چانه‌ی مساوی تقسیم کنید و هرکدام را به شکل دایره‌ای با قطر ۲۵ سانتی‌متر پهن کنید.

دستور پخت پیتزا مارگریتا

  1. پس از آماده کردن خمیر، فر را با حرارت ۲۴۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. روغن زیتون و سیرهای خردشده را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. روی خمیری را با روغن زیتون چرب کنید. سپس روی خمیر را با سس گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا و اسلایس‌های گوجه‌فرنگی بپوشانید.
  3. پیتزا را در فر قرار دهید تا کناره‌های آن به رنگ قهوه‌ای روشن در آید و روی پنیر حباب تشکیل شود.
  4. پیتزا را از فر درآورید و روی آن را با ریحان و فلفل تزئین کنید. این پیتزا را باید بلافاصله پس از درآوردن از فر سرو کنید.

دستور پخت پیتزا مارگریتا

6. ریزوتوی قارچ

ریزوتوی قارچ (Mushroom Risotto) غذایی سالم خوشمزه است. این غذا منبع خوبی برای پروتئین است و خاصیت آنتی‌اکسیدانیِ آن باعث می‌شود عامل خوبی در مبارزه با سرطان به‌شمار رود.

ریزوتوی قارچ - غذای ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه ریزوتوی قارچ

  • ۵۰ گرم قارچ پورچینی
  • یک عدد استاک سبزیجات
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز خردشده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • ۲۵۰ گرم قارچ صدفی خردشده
  • ۳۰۰ گرم برنج ریزوتو یا برنج نیم‌دانه
  • ۲۵ گرم کره
  • یک مشت جعفری خردشده
  • ۵۰ گرم پنیر پارمزان رنده‌شده

دستور پخت ریزوتوی قارچ

دستور پخت ریزوتو

  1. ۵۰ گرم قارچ پورچینی را در یک ظرف بزرگ بریزید و یک لیتر آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه دهید قارچ‌ها ۲۰ دقیقه در آب خیس بخورند. سپس قارچ‌ها را آبکش کنید. چند قاشق آب را داخل ظرف باقی بگذارید.
  2. استاک سبزیجات را به آبِ قارچ‌ها اضافه کنید. سپس قارچ‌ها را فشار دهید تا آب به‌طور کامل از آن خارج شود.
  3. در یک ماهی‌تابه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیرهای خردشده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید.
  4. ۲۵۰گرم قارچ صدفی و قارچ‌های پورچینی را خرد کنید. سپس نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه آن‌ها را بپزید تا قارچ‌ها نرم شوند.
  5. برنج را در ماهی‌تابه بریزید و به مدت یک دقیقه بپزید. سپس استاک سبزیجات را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید با خوب با هم ترکیب شوند. ماهی‌تابه را روی شعله‌ی متوسط قرار دهید و برنج را هم بزنید تا مایعات را به خود جذب کند. این هم‌زدن را تا زمانی‌که برنج بافت کِرِمی به خود بگیرد.
  6. پس از پخته شدن برنج ۲۵ گرم کره و ۲۵ گرم پنیر پارمزان را به همراه جعفری خردشده به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و سپس ۲۵ گرم پنیر باقی‌مانده و جعفری را داخل برنج بریزید.

رسپی ریزوتوی قارچ

7. پاستا با گوجه و ریحان

یکی از ساده‌ترین انواع پاستا در ایتالیا، پاستا با گوجه و ریحان (Pasta Con Pomodoro E Basilico) است. این غذا یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایتالیایی به‌شمار می‌رود و تهیه‌ی آن بسیار سریع و ساده است. در کمتر از نیم ساعت می‌توانید این غذا را آماده کنید.

پاستا با گوجه و ریحان - غذای ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه‌ پاستا با گوجه و ریحان

  • ۱ کیلوگرم گوجه‌فرنگی بزرگ و رسیده
  • ۴۰ میلی‌لیتر روغن زیتون اکسترا ویرجین
  • ۳ حبه سیر خردشده
  • یک مشت ریحان
  • فلفل چیلی به مقدار لازم
  • ۱ بسته پنه یا هر نوع پاستای دیگر
  • پنیر پارمزان
  • نمک به مقدار لازم

دستور پخت پاستا با گوجه و ریحان

  1. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس آن‌ها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید.
  2. روغن را در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید تا داغ شود. سپس سیر و فلفل چیلی را به آن اضافه کنید.
  3. به محض این‌که بوی سیر را احساس کردید و سیرها به اندازه‌ی کافی در روغن سرخ شدند، گوجه‌فرنگی‌ها را به قابلمه اضافه کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را با حرارت بالا تفت دهید. از یک قاشق چوبی برای له کردن پالپ گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
  4. ریحان‌ها را به‌همراه نمک به ترکیب گوجه و سیر اضافه کنید. می‌توانید ریحان‌ها را خرد کنید یا به‌صورت کامل در غذای خود بریزید. پس از آماده شدن سس مخلوط گوجه و ریحان را از روی گاز بردارید و آن را به مدت یک دقیقه در غذاساز بریزید.
  5. پاستا را در آب جوش قرار دهید تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
  6. پاستاها را در یک ظرف بریزید و آن را با سس سرو کنید. می‌توانید کمی روغن زیتون روی غذای خود بریزید و آن را با سس مخلوط کنید.
  7. هنگام سرو پاستا آن را با کمی پنیر پارمزان تزئین کنید.

رسپی پاستای ایتالیایی

8. پاستا کاربونارا

نام این پاستای ساده و خوشمزه از کلمه‌ی کاربونه (Carbone) به‌معنای ذغال‌سنگ گرفته شده است. پاستا کاربونارا (Pasta Carbonara)غذایی محبوب در میان معدنچیان به‌شمار می‌رفت.

پاستا کاربونارا - غذای ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه پاستا کاربونارا

  • نمک به مقدار لازم
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ و ۲ عدد زرده‌ی تخم‌مرغ (تخم مرغ‌ها به دمای اتاق رسیده باشند)
  • یک سوم پیمانه پنیر پِکورینو رومانو
  • یک سوم پیمانه پنیر پارمزان رنده‌شده
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • بیکن به مقدار دلخواه
  • سه چهارم بسته اسپاگتی

    مواد لازم برای تهیه پاستا کاربونارا

دستور پخت پاستا کاربونارا

  1. در یک کاسه‌ی بزرگ تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ی تخم‌مرغ، پنیر پکورینو و پارمزان را مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  2. آب را در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. روغن را در یک قابلمه‌ی بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. بیکن را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیش از آن‌که بیکن سفت شود آن را از قابلمه خارج کنید و در کناری قرار دهید.
  3. پاستا را به آب جوش اضافه کنید تا نرم شود. سپس پاستا را آبکش کنید و آن را در قابلمه‌ای که روی شعله‌ی ملایم بود قرار دهید. به مدت یک دقیقه آن را هم بزنید.
  4. پاستا را در ظرف بریزید و آن را با ترکیب پنیر و تخم‌مرغ مخلوط کنید. اگر نیاز بود باز هم پاستا اضافه کنید. این غذا را باید بلافاصله سرو کنید. می‌توانید روی آن را با کمی پنیر پکورینو تزئین کنید.

رسپی پاستا کاربونارا

9. لازانیا

یکی دیگر از غذاهای معروف ایتالیایی که همه‌ی ما یک بار هم که شده آن را امتحان کرده‌ایم، لازانیا است. راز یک لازانیای خوشمزه، تهیه‌ی یک سس خانگی، پنیر پارمزان و لایه‌هایی از ترکیب سبزیجات و گوشت و بیکن است.

لازانیا ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه لازانیا

  • گوشت قرمز
  • سس مارینارا
  • استاک سبزیجات یا استاک گوشت
  • ورقه‌ی لازانیا
  • پنیر ریکوتا
  • پنیر موزارلا
  • پنیر پارمزان رنده شده
  • ریحان یا جعفری تازه

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

  • ۷۰۰ گرم گوجه‌ی پوست‌کنده
  • ۱ پیاز زرد متوسط (پیاز را به قطعات بزرگ تقسیم کنید)
  • ۲ حبه بزرگ سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
  • ۱ قاشق چایخوری پونه‌ی خشک‌شده
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه لازانیا

دستور تهیه سس مارینارا

  1. در یک قابلمه گوجه‌فرنگی‌ها، پیاز، سیر، روغن زیتون، فلفل قرمز و پونه را با هم مخلوط کنید.
  2. سس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه بجوشد. گاهی سس را با یک قاشق چوبی هم بزنید.
  3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پیازها را جدا کنید. با یک چنگال سیرها را له کنید و همراه با سس هم بزنید. اگر قطعه پیاز کوچکی در سس دیدید همین کار را انجام دهید. می‌توانید سس را داخل مخلوط‌کن بریزید تا یک‌دست شود.
  4. در این مرحله کمی نمک به سس اضافه کنید.

طرز تهیه سس لازانیا

دستور پخت لازانیا

  1. فر را روشن کنید تا داغ شود و ظرف مخصوص لازانیا را چرب کنید.
  2. گوشت را در ماهیتابه تفت دهید.
  3. سس مارینارا و استاک سبزیجات را به گوشت اضافه کنید و این ترکیب را خوب هم بزنید.
  4. یک سوم سس مارینارا در کف ظرف لازانیا بریزید و روی آن ۳ ورقه‌ی لازانیا قرار دهید.
  5. روی ورقه‌ی لازانیا پنیر ریکوتا قرار دهید. به همان مقدار پنیر موزارلا و پارمزان بریزید. کمی از سس مارینارا و گوشت روی پنیرهای قرار دهید.
  6. لایه‌های بعدی لازانیا را به همین ترتیب آماده کنید. روی لایه‌ی آخر پنیر پارمزان و موزارلا بریزید.
  7. ظرف را در یک فویل بپیچید و داخل فر قرار دهید. پس از مدتی فویل را بردارید و دوباره ظرف را داخل فر بگذارید.
  8. پس از آن‌که ظرف را از فر بیرون آوردید ۵ دقیقه صبر کنید. سپس لازانیا را سرو کنید.
  9. در صورت تمایل می‌توانید روی آن را با ریحان، جعفری، پنیر پارمزان و روغن زیتون تزئین کنید.

رسپی لازانیا

10. تیرامیسو

یکی از دسرهای پرطرفدار ایتالیایی تیرامیسو (Tiramisu) نام دارد. این دسر خوشمزه با بیسکوئیت‌های لیدی فینگر، قهوه و ماسکاراپونه تهیه می‌شود.

تیرامیسو - دسر ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

  • ۶ عدد زرده‌ی تخم مرغ
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • دو سوم پیمانه شیر کم‌چرب
  • یک و یک‌چهارم پیمانه خامه‌ی زده‌شده
  • یک دوم قاشق چایخوری عصاره‌ی وانیل
  • ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  • یک چهارم پیمانه قهوه‌ی دم‌شده
  • ۲ بسته بیسکوئیت لیدی فینگر (Lady Finger)
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

دستور تهیه تیرامیسو

  1. در یک قابلمه‌ی کوچک، زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر را خوب هم بزنید. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و روی شعله‌ی ملایم قرار دهید. به‌طور مداوم آن را هم بزنید تا بجوشد. اجازه دهید این مخلوط به مدت ۱ دقیقه بجوشد، سپس آن را از روی شعله بردارید. ترکیب به‌دست آمده را در جایی قرار دهید تا سرد شود. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  2. در یک کاسه‌ی متوسط، خامه و وانیل خوب بزنید.
  3. پنیر ماسکارپونه را به ترکیب زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر اضافه کنید. آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی صاف و یکدست به‌دست بیاورید.
  4. نیمی از هر بیسکوئیت‌ را به قهوه آغشته کنید. قسمت خیس بیسکوئیت‌ها را درانتهای ظرف قرار دهید. روی بیسکوئیت‌ها را با ترکیب ماسکارپونه بپوشانید. سپس یک لایه خامه روی آن قرار دهید. این لایه‌ها را چند بار تکرار کنید و روی آن پودر کاکائو بریزید. سپس به مدت ۴ الی ۶ ساعت دسر را در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

طرز تهیه تیرامیسو



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار