gardeshban.ir

طرز تهیه کباب لبنانی

کباب لبنانی یک غذای عربی معروف و بسیار لذیذ لبنانی است که در ایران نیز بخصوص در محله‌های عرب نشین طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: ۳۰۲۸۸
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 30
گردشبان (gardeshban.ir) :
در منوی غذایی کبابی‌های ایران هم کباب لقمه‌ای هست، ولی کباب لقمه‌ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه‌های کوچک به سیخ کشیده می‌شود، اما کباب لقمه‌ای لبنانی‌ها کاملا متفاوت است. لبنانی‌ها در واقع همان کباب تابه‌ای را به شکل کباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می‌کنند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می‌شود.

مواد مورد نیاز:

نصف پیمانه بلغور گندم

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

نصف یک پیاز متوسط به صورت خرد شده

نصف قاشق مربا خوری زیره

یک قاشق غذا خوری ماست چکیده

روغن به میزان لازم جهت سرخ نمودن

مواد مورد نیاز برای داخل کباب:

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک که کاملا ریز خرد شده باشد

دو قاشق غذا خوری دانه کاج خرد شده

یک حبه سیر به صورت له شده

یک قاشق غذا خوری کشمش پلویی خرد شده

یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده

نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر دارچین به میزان کم

برگ گشنیز خرد شده به اندازه یک قاشق غذا خوری.

موادی که برای تهیه سس تاهینی (ارده) مخصوص این کباب لبنانی به آن نیاز داریم:

۴ قاشق مربا خوری تاهینی

۴ قاشق غذا خوری ماست چکیده

آب لیمو به میزان کم

یک حبه بزرگ سیر له شده

۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۳ قاشق غذا خوری آب

طرز تهیه:

پس از آن که سه بار بلغور گندم را شستید، به اندازه نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید. برای آماده کردن مواد مورد نیاز برای داخل کباب، ابتدا پیاز‌ها را در روغن تفت داده و بعد از آن دانه‌های کاج را اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن نوبت به اضافه کردن سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده به مواد و تفت دادن آن‌ها است. حال باید ادویه‌های گفته شده را به مواد بزنید و وقتی خوب حل شدند، زیر آن را خاموش نمایید و بعد گشنیز را بریزید.

حال زمان آبکش کردن بلغور گندم است. گوشت باقی مانده را به همراه پیاز و زیره در غذا ساز کاملا با هم مخلوط نمایید و به بلغور‌ها اضافه نمایید. پس از ورز کامل مواد با دست، نوبت به اضافه کردن ماست چکیده به آن می‌رسد.

اکنون زمان درست کردن کباب است:

کمی از مواد بلغور را در دست گرفته و پهن کنید و میزان مناسبی از مواد داخل کباب را که قبلا تهیه نمودید، در داخل آن بگذارید و آن را ببندید. زمانی که تمام مواد را به این صورت آماده نمودید، آن‌ها را برای ۳۰ دقیقه باید در داخل یخچال بگذارید و سپس آن‌ها را سرخ نمایید.

برای تهیه سس نیز تنها نیاز دارید که مواد گفته شده را با هم مخلوط نماید و در کنار کباب‌های سرخ شده، سرو نمایید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار