آب سرد | نصف لیوان |
پودر ژلاتین | 2/5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیر | 1 لیوان |
خامه | 200 گرم |
بستنی وانیلی | 3 قاشق غذاخوری |
پودر گردو | نصف پیمانه |
برای تهیه ی پلمبیر گردویی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار بدهید تا به روش بنماری ذوب شود. سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را با 1 قاشق شکر خوب بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد مابقی شکر را همراه وانیل به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.
اکنون 1 لیوان شیر را به مخلوط زده شده ی زرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. اجازه ندهید بجوشد فقط در حدی که گرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و خامه و بستنی را با هم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید.
سپس پودر ژلاتین را بریزید و در آخر سفیده ی زده شده را به مواد اضافه کنید و سپس پودر گردو را مخلوط کنید و داخل قالبتان بریزید و به مدت 6-8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کامل بگیرد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
حالا یک لیوان شیر به مخلوط زده اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا گرم بشه فقط گرم بشه نجوشه بعد از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه و بستنی رو باهم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید و بعد هم پودر ژلاتین رو بریزید و در اخر سفیده ی زده شده رو به مواد اضافه کنید وبعد پودر گردو خوب مخلوط کنید توی قالبتون
* می توانید از مخلوط پودر گردو و پسته استفاده کنید پودر پسته اختیاری است.
درست کردن دسر پلمبیر انبه
شير | 1 ليوان |
بستنى وانيلى يا انبه ای | 1 ليوان |
خامه فرم گرفته | 1 ليوان و نیم |
ژله انبه | یک بسته |
ژلاتين | 1 قاشق غذاخوری |
انبه خرد شده | 1 عدد |
مغزيجات در صورت تمايل | به مقدار لازم |
(من از خلال بادام و كمى پودر پسته استفاده كردم اختیاری است.)
بستنى و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا یخ آن باز شود. پودر ژله را با نصف ليوان آبجوش حل كنيد. پودر ژلاتين را روى نصف ليوان آب سرد بپاشید تا پفکی شود سپس بگذارید تا به روش بن ماری حل شود، بعد هر دوتا را بگذارید تا خنک شود.خامه را فرم بدهید، بستنی، خامه، شير، مغزيجات و انبه ی خرد شده را داخل یک ظرف با هم مخلوط كنيد تا يكدست شوند، بعد پودر ژله و ژلاتينی که خنک شده را به آن اضافه کنيد و سريع هم بزنید تا مخلوط کاملا یکنواخت شود.
داخل قالب بریزید و در یخچال قرار بدهید. حدود 3-4 ساعت به آن زمان بدهيد تا كامل بگيرد و بتوانيد از قالب خارج كنيد.
مواد لازم دسر تلمبیر آناناس :
شير | 1 لیوان |
خامه فرم گرفته | 1 لیوان |
بستنى | یک و نیم لیوان |
پودر ژله آناناس | 1 بسته |
آب كمپوت آناناس | 1 ليوان |
پودر ژلاتين | 1 قاشق غذاخوری |
كمپوت آناناس | 1 قوطى |
مغز بادام، پسته و گردو | مقدارى |
بيسكويت نيمكوب شده | مقداری |
در مرحله اول بستنى و خامه را از فريزر بيرون بگذارید تا كمى نرم شود در اين فاصله پودر ژله آناناس را با نصف ليوان آب كمپوت مخلوط كنيد و بگذارید روى حرارت غير مستقيم تا بن مارى شود و پودر ژلاتين را هم روى نصف ليوان ديگر آب كمپوت بپاشيد و بعد از پفكى شدن آن را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید.
اکنون داخل یک کاسه شیر و بستنی و خامه را با هم مخلوط کنید و مغزیجات و تکه های آناناس را اضافه کنید و مخلوط کنید. (البته در این روش می توانید آناناس را حذف کنید)
بعد از خنک شدن ژله و ژلاتین هر دو را به مایع اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر بیسکویت هم دوست دارید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آن ها را داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب قرار بدهید سپس داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت قرار بدهید و بعد آن را از قالب جدا کنید یا با همان ظرف سرو میل کنید.
طرز تهیه انواع دسر پلمبیر
اگر آب كمپوتتان كم بود از آب سرد براى ژلاتين استفاده كنيد.
اگه مقدار آب آناناس کم بود، می توانید نصف آن را آب سرد بریزد.
اگر ترشی آناناس را دوست ندارید می توانید به دسر شکر اضافه کنید.