gardeshban.ir

طرز تهیه دسر پلمبیر به روش های متفاوت

دسر پلمبیر ، یک دسر خوشمزه فرانسوی با ترکیبی از میوه های ژله ای یا میوه های تازه و خصوصا آناناس است.
کد خبر: ۳۰۵۹۶
تاریخ انتشار : جمعه ۰۷ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 07
گردشبان (gardeshban.ir) :
ترکیب ژله و بستنی دسر پلمبیر، برای هوای گرم مناسب است. شما می توانید در قالب بزرگ و یکجا و یا در قالب های تک نفره و لیوان های مخصوص صرف دسر، منوط به سلیقه خود این دسر را تزیین کنید.

 دسر پلمبیر گردویی:

مواد لازم برای پلمبیر :

 آب سرد نصف لیوان
 پودر ژلاتین2/5 قاشق غذاخوری 
 تخم مرغ 2 عدد
 شکر 5 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری 
 شیر 1 لیوان
 خامه 200 گرم
 بستنی وانیلی 3 قاشق غذاخوری
پودر گردونصف پیمانه

طرز تهیه پلمبیر گردویی :

برای تهیه ی پلمبیر گردویی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار بدهید تا به روش بنماری ذوب شود. سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را با 1 قاشق شکر خوب بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد مابقی شکر را همراه وانیل به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.

اکنون 1 لیوان شیر را به مخلوط زده شده ی زرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. اجازه ندهید بجوشد فقط در حدی که گرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و خامه و بستنی را با هم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید.

سپس پودر ژلاتین را بریزید و در آخر سفیده ی زده شده را به مواد اضافه کنید و سپس پودر گردو را مخلوط کنید و داخل قالبتان بریزید و به مدت 6-8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کامل بگیرد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

حالا یک لیوان شیر به مخلوط زده اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا گرم بشه فقط گرم بشه نجوشه بعد از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه و بستنی رو باهم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید و بعد هم پودر ژلاتین رو بریزید و در اخر سفیده ی زده شده رو به مواد اضافه کنید وبعد پودر گردو خوب مخلوط کنید توی قالبتون

*  می توانید از مخلوط پودر گردو و پسته استفاده کنید پودر پسته اختیاری است.

دسر پلمبیر انبه :

طرز تهیه دسر پلمبیر,تهیه ی دسر پلمبیر انبه

درست کردن  دسر پلمبیر  انبه

مواد لازم برای تهیه پلمبیر انبه :

شير1 ليوان
بستنى وانيلى يا انبه ای1 ليوان
خامه فرم گرفته1 ليوان و نیم
ژله انبهیک بسته
ژلاتين1 قاشق غذاخوری
انبه خرد شده1 عدد
مغزيجات در صورت تمايلبه مقدار لازم

(من از خلال بادام و كمى پودر پسته استفاده كردم اختیاری است.)

طرز تهیه پلمبیر انبه :

بستنى و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا یخ آن باز شود. پودر ژله را با نصف ليوان آبجوش حل ‌كنيد. پودر ژلاتين را روى نصف ليوان آب سرد بپاشید تا پفکی شود سپس بگذارید تا به روش بن ماری حل شود، بعد هر دوتا را بگذارید تا خنک شود.خامه را فرم بدهید، بستنی، خامه، شير، مغزيجات و  انبه  ی خرد شده را داخل یک ظرف با هم مخلوط كنيد تا يكدست شوند، بعد پودر ژله و ژلاتينی که خنک شده را به آن اضافه کنيد و سريع هم بزنید تا مخلوط کاملا یکنواخت شود.

داخل قالب بریزید و در یخچال قرار بدهید. حدود 3-4 ساعت به آن زمان بدهيد تا كامل بگيرد و بتوانيد از قالب خارج كنيد.

پلمبیر آناناس :

دسر پلمبیر آناناسی, دسر پلمبیر آناناس

مواد لازم دسر تلمبیر آناناس :

 شير 1 لیوان
 خامه فرم گرفته 1 لیوان
 بستنى یک و نیم لیوان
 پودر ژله آناناس1 بسته 
 آب كمپوت آناناس1 ليوان 
 پودر ژلاتين 1 قاشق غذاخوری
 كمپوت آناناس1 قوطى 
 مغز بادام، پسته و گردو مقدارى
بيسكويت نيمكوب شدهمقداری

طرز تهیه پلمبیر آناناس :

در مرحله اول بستنى و خامه را از فريزر بيرون بگذارید تا كمى نرم شود در اين فاصله پودر ژله آناناس را با نصف ليوان آب كمپوت مخلوط كنيد و بگذارید روى حرارت غير مستقيم تا بن مارى شود و پودر ژلاتين را هم روى نصف ليوان ديگر آب كمپوت بپاشيد و بعد از پفكى شدن آن را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید.

اکنون داخل یک کاسه شیر و بستنی و خامه را با هم مخلوط کنید و مغزیجات و تکه های  آناناس  را اضافه کنید و مخلوط کنید. (البته در این روش می توانید آناناس را حذف کنید)

بعد از خنک شدن ژله و ژلاتین هر دو را به مایع اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر بیسکویت هم دوست دارید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آن ها را داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب قرار بدهید سپس داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت قرار بدهید و بعد آن را از قالب جدا کنید یا با همان ظرف سرو میل کنید.

درست کردن دسر پلمبیر,طرز تهیه دسر پلمبیر آناناسی

طرز تهیه انواع دسر پلمبیر

نکاتی برای تهیه ی پلمبیر آناناس :

اگر آب كمپوتتان كم بود از آب سرد براى ژلاتين استفاده كنيد.

اگه مقدار آب آناناس کم بود، می توانید نصف آن را آب سرد بریزد.

اگر ترشی آناناس را دوست ندارید می توانید به دسر شکر اضافه کنید.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار