gardeshban.ir

غذا‌های برتر فرانسوی که گردشگران باید امتحان کنند/عکس

غذا‌های فرانسوی در سطح جهانی به دلیل ظرافت، عطر و طعم فوق العاده مشهور است. غذاهای سنتی این کشور به ترکیبات ساده‌­ای متکی هستند که طعم ­دهنده‌­های طبیعی و غنی فرانسوی به آن افزوده می‌شود.
کد خبر: ۳۴۶۵۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹-1399 September 26
گردشبان (gardeshban.ir) :

فرانسه در دنیا با  پنیر‌ها  و نوشیدنی‌هایش مشهور است و برای درک بهتر غذا‌های فرانسوی اول باید آن‌ها را امتحان کنید. نوشیدنی و غذا حتی در مهمانی‌­های شام غیر‌رسمی نیز جدی تلقی می­‌شود. در بسیاری از رستوران­های فرانسوی می‌­توانید بشقاب بزرگی از پنیر نرم، نیمه خشک، فشرده و آبی را سفارش دهید که معمولاً پس از غذای اصلی و قبل از دسر سرو می­‌شود. پیدا کردن غذای عالی فرانسوی مناسب سلیقه شما، کار دشواری نیست. بسیاری از دستورالعمل ­های فرانسوی به طور شگفت‌­انگیزی ساده هستند به اندازه‌ای که شما می‌توانید آن‌ها را در خانه هم درست کنید، اما ما پیشنهاد می‌کنیم لذت خوردن این تنقلات را در خودِ فرانسه تجربه کنید.

اگر با تور فرانسه ایوار راهی این کشور زیبا شدید، امتحان کردن این غذاهای لذیذ را از دست ندهید.

1. سوپ پیاز

سوپ پیاز (Soupe à l'oignon) یک غذای سنتی فرانسوی به شمار می‌رود که معمولاً با ورقه ­های نازک نان برشته شده و پنیر آب شده روی آن سرو می­شود. منشأ این سوپ به  رم  باز می‌گردد که در آن زمان غذای فقیرانه‌ای به حساب می‌آمد، اگر چه نسخه فعلی آن از قرن ۱۸ قدمت دارد. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و مایه گوشت گاو تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ی قابل توجه آن به دلیل کارامِلیزه شدن پیاز است. گاهی اوقات در پایان فرآیند پخت، ‌‌Brandy (نوعی نوشیدنی) به آهستگی به آن اضافه می‌شود. به طور معمول در سوپ پیاز از مایع مایه گوشت استفاده می‌شود و بعضی برای غلیظ کردن آن از  تخم مرغ یا آرد نیز استفاده می‌کنند.

سوپ پیاز فرانسوی

2. کوک‌ او‌ ون

کوک‌ او‌ ون (Coq au vin) توسط «جولیا چایلد» (Julia Child) از طریق نمایش تلویزیونی و کتابش معروف شد و به عنوان یکی از غذاهای مخصوص او مطرح است. این غذا از مرغ پخته و برشته شده با نوشیدنی، قارچ، گوشت قرمزِ نمک‌زده یا بیکن  (lardon)، پیاز، سیر و گاهی اوقات Brandy تهیه می­شود. برای تهیه «کوک او ون» معمولاً از مرغ یا خروس استفاده می‌کنند اما اگر بخواهید می‌توانید از پرندگان سخت‌تر نیز استفاده کنید، به شرطی‌که با شعله بسیار ملایم‌تر آشپزی کنید. به علت تنوع منطقه‌ای بالا در فرانسه، این غذا در هر منطقه با یک نوشیدنی آماده و سرو می‌شود.

کسوله


3. کسوله

کَسوله (Cassoulet) غذای آسانی از لوبیا است که به آرامی با گوشت اردک پخته شده است، البته اگر این گوشت‌ در دسترس‌تان نبود، می‌توانید از سوسیس، گوشت غاز، گوشت گوسفند یا هر گوشت دیگری استفاده کنید. این غذا از روستایی در جنوب فرانسه سرچشمه می­گیرد و در تولوز (toulouse)، کارکاسون (Carcassonne) و کستل‌نوداری (Castelnaudary) بسیار محبوب است. نام کسوله از دیگچه­ای (cassole) می­آید که این غذا به طور سنتی در آن پخته می­شود و شکل آن شبیه به یک مخروط معکوس است. این وعده غذایی غنی و کامل در ماه­های سردتر دلچسب است.

کسوله

4. بوف بورگونیون

بوف بورگونیون (Boeuf bourguignon) غذای سنتی فرانسوی به حساب می‌آید و در سطح بین ­المللی شناخته شده است. منشاء آن همان منطقه‌ای است که «کوک‌ او‌ ون »  از آنجا می‌آید. این غذا، خوراکی تهیه شده از گوشت گاو پخته، آبگوشت گوشت گاوِ چاشنی­دار شده با سیر، پیازهای مرواریدی، سبزی­های تازه و قارچ است. این دستور فقط یکی از نمونه‌های نحوه‌ی تهیه این خوراک سنتی و روستایی است. زمان آماده‌­سازی سنتی بوف   بورگونیون دو روز است تا گوشت، تُرد شده و خوراک، خوش طعم­تر شود. این غذا در جشن ماه آگوست در Burgundy سرو می‌شود.

بیف بورگونیون

5. سوفله شکلات

کلمه سوفله (souffle) از کلمه فرانسوی «breath» یا «puff» مشتق می­شود و منشاء آن به اوایل قرن هفدهم فرانسه باز می‌گردد. به احتمال زیاد سوفله شکلات را در منوهای دسر سراسر جهان دیده­اید، این دسر در فرانسه به صورت طعم­دار و یا شیرین خورده می­شود. پوسته شکلات ترد با مرکز شکلات خامه­ای و شیره­ای، این دسر را به‌طرز حیرت‌انگیزی شیرین و دلچسب می­کند.

سولفه شکلات

6. فلامیش 

فلامیش (Flamiche) در زبان فلاندر‌ها (زبان هلندی شمال فرانسه) به معنی «کیک» است و منشأ آن به شمال فرانسه در نزدیکی مرز با  بلژیک  بر می‌گردد. این غذا دارای پوسته‌ی شیرینی پفی با مغز پنیر و سبزیجات است. محتوای سنتی فرانسوی آن تره فرنگی و خامه است. معمولاً فلامیش ظاهری شبیه به پیتزا دارد اما طرز تهیه آن در جنوب فرانسه متفاوت است و پوسته‌ای نازک دارد که با ماهی کولی، پیاز و زیتون طبخ می‌شود.

غذا فرانسوی

7. خوراک اردک

« کونفی دو کانار »  (Confit de canard) یک غذای فرانسوی خوشمزه از اردک است (اگرچه از گوشت غاز و ... نیز می­تواند استفاده کرد) و به عنوان یکی از بهترین غذاهای فرانسوی در نظر گرفته می­شود. گوشت به‌طور ویژه با استفاده از یک فرآیند پخت آهسته (که صدها سال است قدمت دارد) آماده می­شود. در این فرآیند گوشت اردک تا ۳۶ ساعت در نمک، سیر و آویشن خوابانده می­شود و سپس به صورت آهسته در روغن خودش و در دمای پایین پخته می­شود. سیب زمینی برشته شده‌ی کانفیت و سیر معمولاً در کنار این غذا سرو می‌شود. امروزه این غذای فرانسوی در سراسر فرانسه طبخ می‌شود اما به صورت تخصصی باید در منطقه‌ی جنوب غربی فرانسه (Gascony) این غذا را میل کنید.

8. سالاد نیسو‌آز

«سالاد نیسوآز » (Salade niçoise)   یک سالاد فرانسوی معمولی در منطقه‌ی پرُوانس (Provence) است که می­‌تواند به عنوان یک وعده‌ی غذای فرعی یا اصلی سرو شود. این سالاد معمولاً غنی از کاهو، گوجه فرنگی تازه، تخم مرغ آب پز، تن ماهی، لوبیا سبز، زیتون و ماهی کولی است، البته باید در نظر داشت که دستورات مختلفی از این سالاد وجود دارد. 

سالاد فرانسوی

9. راتاتوی

«راتاتوی» (Ratatouille) از دیگر غذاهای فرانسویِ شناخته شده در سطح جهان به حساب می‌آید که از جنوب شرقی فرانسه آمده است. راتاتوی یک خوراک سبزیجات پخته است که می­تواند به عنوان غذای فرعی، یک وعده غذایی و یا چاشنی برای غذاهای دیگری مانند کرپ­ها و املت سرو شود. به طور کلی، ابتدا سبزیجات در یک ظرف کم عمق در حرارت بالا با مقدار کمی چربی پخته می‌شوند، سپس در ظرفی در فر پخته می­شود. مواد تشکیل ­دهنده آن شامل گوجه فرنگی، سیر، پیاز، کدو سبز، بادمجان، هویج، فلفل، ریحان، آویشن و دیگر گیاهان سبز است، اما سرآشپزان فرانسوی همیشه در مورد روش صحیح طبخ راتاتویی اختلاف نظر دارند. غذای مشابه راتاتوی در باسک فرانسه (piperade) است که معمولاً ژامبون و گاهی اوقات تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات خورشتی اضافه می­کنند.

راتاتویی

10. تارت تاتن

گفته می­‌شود این تارت سیب فرانسوی به واسطه اشتباهی در سال ۱۸۹۸ توسط استفانی تارتن (Stephanie Tartin) تهیه شده است. او در حالی که با عجله سعی می­‌کرد یک پای سیب سنتی آماده کند، به طور تصادفی سیب را برای مدت طولانی در شکر و کره گذاشت و بعد از آن میوه و شیرینی را در فر قرار داد. او به‌طور فرضی تارت وارونه را برای مهمانان خود در هتل «تَتا» (Tatin) سرو کرد و این تارت به غذای مخصوص هتل تبدیل شد؛ اگرچه روی منشاء تارت اختلافاتی وجود دارد، اما هیچ بحثی روی خوشمزگی آن نیست.

تارت سیب فرانسوی


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار