بنا بر آمار منتشر شده از سوی گمرک دبی در سال ۲۰۲۰، تجارت طلا ارزشی حدود ۴ میلیارد یورو را به خود اختصاص داده است. تجارت طلا پس از نفت از سودآورترین صادرات در دبی است.
همچنین دبی به خاطر موقعیت جغرافیایی ویژه خود بر روی ذخایر طلا و تاسیسات ساخت طلا و همچنین پالایشگاه طلا سرمایه گذاری کرده است، به گونه ای که پالایشگاه طلای Al Etihad طلا را به شمش تبدیل میکند و همچنین بر تحویل مناسب طلا، رعایت معیارهای بین المللی کیفیت کالا و مشخصات فنی نظارت کامل دارد.
یکی از مالکان این پالایشگاه میگوید سرمایه گذاری در طلا بسیار مطمئن است. من مردم را همیشه به سرمایهگذاری روی طلا تشویق مینمایم. شمش طلا ۱۰ کیلوگرم وزن دارد که قیمت آن مانند هر کالای دیگری در حال نوسان است.
مدیرعامل شرکت جواهر میگوید: همیشه ۴۰ یا ۵۰ تن طلا در بازار دبی موجود است و به علت حجم زیاد معاملات، قیمتهای ما به رقابتیترین قیمتها در جهان تبدیل شده است.
صنعت طلا و جواهرات در شهر دبی به شکل بسیار مناسبی مدیریت و کنترل میگردند. در این شهر ۷۰۰ عضو در یک نهاد تجاری هستند.
درست است که صنعت طلا و جواهرات، خود قواعد کار را تنظیم مینماید، اما بسیاری از قوانین و کنترل دولتی در آن لحاظ می شود تا محصولی بی نقص به دنیا ارائه دهد.
گفتنی است، ۲۰ تا ۴۰ درصد سهم طلای دنیا، هر ساله از دبی عبور میکند و بیشتر آن به بازار دبی میآید. جالب است که در بازار طلای دبی ۳۰۰ مغازه حدود نیم کیلو متر مربع قرار گرفته اند. این مغازهها از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ شب دایر هستند که یکی از معدود بازارهای مبادلات جهان است که میتواند تمامی" مناطق زمانی " در دنیا را، از استرالیا گرفته تا سواحل غربی امریکا پوشش دهد.
بنیانگذار شرکت فلزات گرانبهای Rhodes میگوید، قلب صنعت طلای امارات در دبی است و زیرساختهای آن و رهبرانی که دوبی دارد، باعث رونق تجارت طلا و جواهرات شده است. این بازار از جمله مقرون به صرفهترین بازار برای خرید طلا و جواهر در سراسر دنیاست.
دبی بهترین مکان برای خرید است، چون شهری توریستی است که خریداران معاف از مالیات هستند، پول شما در اینجا ارزش بیشتری دارد.
طلا همیشه کالایی بسیار محبوب است و با ارز در ارتباط میباشد و علیرغم کاهش مبادلات در اوایل همهگیری کرونا، اکنون معاملات طلا مجددا رونق یافته است.