gardeshban.ir

12 نکته مهم برای پختن شیر برنج خوشمزه افطار

شیر برنج یک انتخاب خوش طعم برای سفره افطار است؛ در ادامه 12 نکته مهم و حیاتی در پخت هر چه بهتر آن را مشاهده خواهید کرد.
کد خبر: ۳۸۹۸۱
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۰-1400 January 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
ترفندهای طبخ شیر برنج:

1- اولین نکته برای پخت شیر برنج خوشمزه این است که از برنج و شیر با کیفیت استفاده کنید.

2- برای این‌که به شیر برنج‌تان عطر و طعم بی نظیری بدهید در مرحله آخر جا افتادن شیر برنج، به آن کمی گلاب اضافه کنید.3- در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری کنید.

4- زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر که جوشید، حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت در قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود.

5- می‌توانید نبات را در مقداری آب حل و جایگزین شکر کنید.

6- اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار و غلیظ تر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مدنظرتان بریزید و چند ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

7- برای تهیه شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید.

8- برای خوشمزه تر شدن شیر برنج، خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.

9- برای تهیه شیر برنج زعفرانی همراه گلاب، شکر و مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.10- اگر می خواهید شیر برنج را با خامه تهیه کنید یک پیمانه از شیر را کم کنید و به‌جای آن یک پیمانه خامه بریزید.

11- برای این که شیر برنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی داشته باشد، در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کنید.

12- برای تهیه شیر برنج قالبی بدون پودر ژلاتین، باید شیر برنج را غلیظ تر از همیشه درست کنید و فرصت دهید آب آن کاملا بخار شود، سپس آن را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار