gardeshban.ir

دستور تهیه کیک ژنوآز؛ نوعی کیک خوشمزه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۹۸۶۵
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستور تهیه کیک ژنوآز را به شما آموزش دهیم . در ادامه با ما همراه باشید.

ابزار مورد نیاز

کاسه
قابلمه
فر
الک
همزن
قالب
کاغذ روغنی

مواد لازم

۹۰ گرم شکر
۲۰ گرم کره
۹۰ گرم آرد (الک شده)
۲ قاشق چای خوری شیر
۳ عدد تخم مرغ

دستور تهیه

کره و شیر را توی قابلمه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم، بعد از اینکه کره آب شد شعله رو خاموش کرده و اجازه می دهیم مخلوط شیر و کره از حرارت بیافته.

داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب با دمای ۶۰ درجه می‌ریزیم. کاسه دیگه‌ای روی کاسه اول قرار داده و ۳ عدد تخم مرغ و ۹۰ گرم شکر رو داخل کاسه دوم می‌ریزیم.

با دور کند همزن خوب می‌زنیم تا سفت شده و حالت ابری پیدا کنه. زمانی که حرارت تخم مرغ‌ها به ۴۰ درجه رسید، اون رو از روی کاسه اول برمی داریم و کنار می‌ذاریم.

مخلوط تخم مرغ رو این بار با دور تند همزن می‌زنیم تا بخوبی فرم بگیره. آرد رو الک کرده و به تدریج به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. مخلوط شیر و کره رو اضافه کرده و مواد رو هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست و صاف بشه.

قالب رو چرب کرده و با کاغذ روغنی می‌پوشونم و خمیر رو توی قالب می‌ریزیم و توی فر می‌ذاریم. کیک رو برای مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه می‌پزیم.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار