گردشبان (gardeshban.ir) : باقالی پلو را میتوان با گوشت و هم مرغ تهیه کرد.
روش پخت آن فوت و فنهایی دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
۱- اگر از باقالی خشک در تهیه باقالی پلو استفاده میکنید بهتر است باقالی را به مدت طولانی تری در آب بپزید تا سفتی آن از بین برود.
۲- بهتر است برای پخت باقالی پلو نصف مقدار برنج از باقالی استفاده کنید.
۳- در هنگام جوشیدن باقالی بهتر است کف را از روی آب بردارید تا از تیره شدن رنگ آن جلوگیری شود.
۴- بهتر است از شوید تازه برای پخت باقالی پلو استفاده کنید.
۵- میتوانید برای طعم و عطر بهتر باقالی پلو در هنگام دم کشیدن آن یک بوته سیر تازه درون آن قرار دهید.
۶- سعی کنید باقالیها را به مدت طولانی فریز نکنید؛ زیرا باعث تغییر رنگ و طعم آنها میشود.
۷- باقالیهای ناپز را از بقیه باقالیها در حین پخت جدا کنید، زیرا طعم غذا را خراب میکند.
۸- موقع خرید باقالی، حتما باقالیهایی را بخرید که پوست سبز رنگی دارد.