گردشبان (gardeshban.ir) : ماقوت از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم است که می توانید این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید, در ادامه این مطلب طرز تهیه ماقوت را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم:
نشاسته: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
گلاب: ۳ پیمانه
آب: ۴ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چای خوری
خلال بادام به مقدار نیاز
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
طرز تهیه ماقوت با شیر:
ابتدا نشاسته را با شیر سرد و آب خوب حل کنید. هل و شکر را هم اضافه کره، مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شده و مخلوط گرم شود.
سپس گلاب، زعفران دم کرده و کره را هم اضافه کرده، خوب و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود. توجه داشته باشید که گلاب را در انتهای کار بریزید تا عطر خودش را از دست ندهد.
مواد کم کم رو به سفت شدن میرود. کمی از خلال بادامها را به ماقوت اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ماقوت به غلظت ماست برسد. سپس در ظرف سرو ریخته و تزیین کنید.
نکته مهم: برای قالبی کردن این دسر من مواد رو ریختم توی قالب ۴۰ دقیقه توی یخچال گذاشتم وبعد برگردوندم. یا میتونید بعد آماده شدن در ظرف بریزید و میل کنید.