در گذشته بازدیدکنندگان کوبا از کیفیت غذاها ناراضی بودند، زیرا کمبود شدید مواد اولیه در کشور بیداد میکرد. این روزها رستورانهای نوآورانهای در حال بازیابی غذاهای کلاسیک کوبایی هستند و آنها را به گردشگران گرسنه و کنجکاو ارائه میکنند. در غذاهای کوبایی تأثیراتی از غذاهای بومیان آمریکا ، آفریقا ، اسپانیا و کارائیب را میتوان مشاهده کرد. در این مقاله شما را با برخی از غذاهای معروف کوبا آشنا میکنیم.
غذای معروف «روپا ویِخا» (Ropa Vieja) در دوران حضور استعمارگران اسپانیایی از جزایر قناری راه خود را به سمت کوبا باز کرد. این غذا از گوشت گوساله خردشده در سس گوجه و فلفل تهیه شده و بسیار بیش از آن چیزی که به نظر میرسد لذیذ است. این غذا را معمولاً با برنج میخورند و طعم آن از یادتان نخواهد رفت.
ساندویچ کلاسیک کوبایی در هر جای جزیره پیدا میشود. در این ساندویچ از پنیر سوئیسی، گوشت و ترشی شوید استفاده میکنند و در نهایت تمام این مواد داخل یک نان سفید گریل شده قرار میگیرد. بهترین ساندویچهای کوبایی را تحت فشار گریل میکنند تا طرح زیباتری پیدا کند و راحتتر نیز خورده شود. این ساندویچها در عین سادگی بسیار لذیذ هستند.
سس «اِسکابِچه» (Escabeche) در آمریکای لاتین فرمهای گوناگونی به خود گرفته است، اما نسخه کوبایی آن خیلی پیچیده نیست. مواد اولیهی اصلی از سس، سیر، پیاز و فلفل دلمهای هستند که با چند برگ بو تشکیل میشوند. بعد از آماده شدن سس، ماهی را به آن آغشته کرده و غذا را میل میکنند.
غذای «واکا فریتا» (Vaca Frita) که در لغت به معنی گاو سرخ شده است، چیزی بیش از این نام ترجمه شده را در بر داشته و میتواند حسابی شما را خوشحال کند. این غذا از ورقههای دراز و باریک استیک که در سرکه قرمز، جعفری، سیر، دارچین، گشنیز و پونه کوهی خوابانده شدهاند، تهیه میشود که سپس به آرامی تا حد نرم شدن پخته میشود.