gardeshban.ir

دمی بلغور جو ؛ غذای محلی تهرانی ها + طرز تهیه

دمی بلغور جو یکی از غذا هاي محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به اسم تبله نیز استفاده می‌شود.
کد خبر: ۴۳۰۸۶
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 06
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز میرویم سراغ غذای محلی مردم تهران که دمی بلغور جو اسم دارد و بسیار لذیذ است و طرز تهیه آن نیز راحت می باشد. دمی بلغور جو یکی از غذا هاي محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به اسم تبله نیز استفاده می‌شود.


مواد لازم برای دمی بلغور جو :

بلغور جو 200 گرم

لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم

آب 1 لیتر

عدس 70 گرم

سبزی «تره، جعفری، گشنیز، اسفناج» 300 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

نعنا 1 قاشق سوپخوری

برنج 100 گرم

ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه دمی بلغور جو :

بلغور و حبوبات رابه جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آب کش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامیکه آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنوقت دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار