gardeshban.ir

طرز تهیه کویسادیلا مرغ؛ غذای عربی خوشمزه و محبوب

کویسادیلا مرغ یکی از غذا‌های اخیر غربی است که می‌تواند بسیار خوشمزه باشد و به ذائقه‌ اکثر افراد هم می‌خورد.
کد خبر: ۴۳۳۱۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
کویسادیلا در واقع نان ترتیلاست که با پنیر و مخلفات دیگه پر و گریل می شود. این کویسادیلا‌ها یک میان وعده لذیذ برای خردسالان هستند که اشتهای آن‌ها را تحریک می‌کند در ادامه روش تهیه آن را توضیح خواهیم داد بد نیست برای تغذیه سالم فرزندتان چند عدد از این کویسادیلای مرغ تهیه کنید.

مواد لازم

۱۲ عدد نان ترتیلا
۱۷۰ گرم پنیر چدار
۱ قاشق رستوران ترشی فلفل هالوپینو
۱ پیمانه مرغ
۴ قاشق رستوران کره

طرز تهیه

۱- می‌تونید از نان ترتیلای تهیه شده با آرد گندم و یا آرد ذرت بهرهگیری کنید.

۲- پنیر چدار رو رنده کنید.

۳- آب ترشی فلفل هالوپینو رو بگیرید و بعد اون رو خرد کنید.

۴- از مرغ پخته بهرهگیری کنید. اون رو ریش‌ریش کنید.

۵- می‌تونید طرز تهیه سالسا رو در این جا مشاهده نمایید.

۶- عدد از نان‌های ترتیلا رو روی سطح کار بذارید. پنیر، ترشی فلفل هالوپینو و مرغ رو بین اون‌ها تقسیم کنید «بهتره که از کناره‌های نان‌ها حدود ۲ سانتی متر خالی بذارید». بقیه نان‌های ترتیلا رو روی اون‌ها بذارید و فشار بدید.

۱ قاشق رستوران از کره رو در ماهیتابه کوچکی آب کنید. به آرامی یکی از کویسادیلا‌ها رو در ماهیتابه بذارید و برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی بشه، از هردو طرف سرخ کنید. بقیه کویسادیلا‌ها رو هم بهمین ترتیب آماده کنید. هر کویسادیلا رو ۴ قسمت کنید و به دوست سالسا و برش‌های آووکادو میل کنید.



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار