gardeshban.ir

«خورشت آلو اسفناج»؛ یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایران

این خورشت هم با مرغ و هم با گوشت طبخ می‌شود. مهم‌ترین و اصلی‌ترین مواد این خورشت بعد از اسفناج، آلو است.
کد خبر: ۴۶۳۹۴
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰-1400 July 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
یکی از مقوی‌ترین غذا‌های ایرانی، خورشت آلو اسفناج است. همانطور که میدانید اسفناج طعمی شبیه به آهن دارد و عده زیادی به همین دلیل، از خوردن این سبزی در هر حالتی امتناع می‌کنند، اما این مشکل را می‌توان با اضافه کردن آبلیمو و زعفران به خورشت حل کرد.

این خورشت هم با مرغ و هم با گوشت طبخ می‌شود. مهم‌ترین و اصلی‌ترین مواد این خورشت بعد از اسفناج، آلو می‌باشد، پس مراقب باشید و در خرید آلو دقت کنید. همچنین در هنگام پخت غذا نیز باید مراقب له نشدن آلو‌ها باشید. لازم به ذکر است که اگر قصد تهیه این غذا برای پذیرایی در مجلس را دارید، حتما از گوشت برای پخت آن استفاده کنید.



مواد لازم برای ۴ نفر

اسفناج ۲ کیلو
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
آلو خورشتی ۱۰ عدد
پیاز یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا پیاز هارا خرد کرده و سرخ کنید، با شعله کم پیازهارا تفت دهید تا نرم شون.

۲. گوشت را خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. اجازه دهید مواد سرخ شود تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

۳. زردچوبه و فلفل را داخل ماهیتابه گوشت و پیاز بریزید.

۴. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و به گوشت اجازه دهید تا به خوبی بپزد

۵. در این فاصله اسفناج هارا خوب بشویید و خرد کنید، پس از جوش آمدن خورشت، آب اسفناج هارا بگیرید و با مقداری روغن، همراه با آلو و نمک، آن را تفت دهید.

۶. پس از سرخ شدن سبزی همراه با آلو، آن را به گوشت اضافه کنید و احازه دهید تا روی شعله ملایم به خوبی مخلوط شوند.

۷. پس از گذشت حدود ۱ ساعت و نیم، می‌توانید لیمو و یا آبلیمو را اضافه کنید.

۸. از خوردن خورشت آلو اسفناج خود لذت ببرید.

نکات

اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنید، سعی کنید حتما از قلم استفاده کنید که طعم لذیذ تری به غذا می‌دهد.

برای تشخیص مقدار آلو، معمولا به ازای هر نفر دو عدد آلو در نظر گرفته می‌شود که البته می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان، زیاد یا کم کنید.

درصورت علاقه به غذا‌های شیرین، می‌توانید به این خورشت هم، شکر اضافه کنید.

اگر می‌خواهید، خورشت طعم ترش تری داشته باشد، می‌توانید از آلو جنگلی استفاده کنید.

می‌توانید برای خوش طعم کردن خورشت، از لیمو عمانی نیز استفاده کنید.

زعفران می‌تواند رنگ و طعم بهتری به غذا ببخشد.

برای لعاب بیشتر خورشت می‌توانید از تره خرد شده استفاده کنید و همزمان با اسفناج به خورشت اضافه کنید.

برای حفظ خواص اسفناج، بهتر است که آن را کمتر سرخ کنید. درواقع بیشتر به حالت آب پز استفاده کنید.

در هنگام سرو خورشت آلو اسفناج، از ماست استفاده نکنید. (خواص اسفناج را خنثی می‌کند)
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار