gardeshban.ir

طرز تهیه دلمه کلم هلندی؛ غذايي باب ميل ايراني ها

کلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمک قرار دهيد تا نرم شوند. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا کنيد و در آبکش بگذاريد تا آب آن کشيده شود.
کد خبر: ۴۷۳۱۱
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰-1400 August 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
چي لازم دارم: 

کلم‌ برگ سفيد و قرمز : 2 عدد آب گوشت : 2 ليوان گوشت چرخ‌کرده : 400 گرم کره : 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ : 80 گرم پياز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل : به ميزان لازم 



چطور بپزم: 

کلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمک قرار دهيد تا نرم شوند. سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا کنيد و در آبکش بگذاريد تا آب آن کشيده شود. گوشت چرخ‌کرده را با پياز داغ تفت دهيد و به آن نمک و فلفل بيفزاييد. در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌کرده اضافه کنيد، هم بزنيد و به آن نمک و فلفل اضافه کنيد. درون هر برگي يک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده بريزيد و به آرامي بپيچيد و در يک سبد فلزي قرار دهيد.

 سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد. سپس حرارت را کم کنيد و در قابلمه را محکم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت کاملا پخته مي‌شوند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها