گردشبان (gardeshban.ir) : مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ -۵۰۰ گرم
کالباس مرغ (به دلخواه) -۱۰۰ گرم
پیازچه - ۳ ساقه
گوجه گیلاسی- نصف پیمانه
ماست یونانی- نصف پیمانه
سس مایونز -۲ قاشق غذاخوری
سس خردل -یک قاشق چای خوری
آب لیموترش -۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی
طرز تهیه
1- ابتدا سس را آماده می کنیم. ماست را به همراه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
2- مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شود، سپس کاسه را درون یخچال قرار می دهیم.
3- گوشت مرغ را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم.
4- مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.
5- اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آن را از قابلمه خارج و به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.
6- یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم، سپس کالباس را به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه می کنیم.
7- کالباس را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس مرغ خرد شده را اضافه می کنیم.
8- پس از این که گوشت مرغ هم سرخ شد، آن را به همراه کالباس از تابه خارج می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
9- پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی به مواد داخل کاسه اضافه و مخلوط می کنیم.
10- سس را از یخچال خارج و به مواد اضافه میکنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شود.می توانید از سبزی و نخود سبز برای تزئین استفاده کنید .
11- سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب مواد آن شود.