gardeshban.ir

طرز تهیه «مرغانه پلا» یکی از غذا‌های محلی استان گیلان

ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید. مقداری مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید.
کد خبر: ۴۹۰۶۹
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۰-1400 October 06
گردشبان (gardeshban.ir) :


امروز قصد داریم  طرز تهیه مرغانه پلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج نصف پیمانه
تخم مرغ۲عدد
گردو به میزان لازم
 پنیر ۵۰ گرم (لیقوان یا تبریزی)
 کره

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید. مقداری مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید. برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم‌تر از حد معمول ان را طبخ کنید.

بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده مخلوط کرده و به شکل گلوله‌های کوفته‌ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار