gardeshban.ir

طرز تهیه بورک «اسفناج، پنیر و گردو» رولی غنی از آهن و کلسیم

اسفناج را بشویید و در ماهیتابه بدون آب بپزید و خوب له کنید به طوری که آب زیادی نداشته باشد.
کد خبر: ۵۰۹۸۸
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 27
گردشبان (gardeshban.ir) :


مواد لازم
 
  اسفناج -  به اندازه لازم
  پنیر لبنه -  ۳۵۰ گرم
  گردو -  ۵ عدد
  خمیر یوفکا -  به میزان لازم
  کره آب شده -  ۱۰۰ گرم
  زرده تخم‌مرغ -  یک عدد
  سیاه‌دانه یا کنجد -  برای تزیین

 طرزتهیه

1-  اسفناج را بشویید و در ماهیتابه بدون آب بپزید و خوب له کنید به طوری که آب زیادی نداشته باشد.

2- در ادامه پنیر لبنه و گردوی خرد شده و ادویه را اضافه  کنید .

 3- خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن کره آب شده بزنید  و مواد را داخل آن  بریزید.

4-  خمیرها را  روی هم قرار داده وداخل ظرف مخصوص فر بگذارید.

5- سپس آن را با کره و زرده زده شده به همراه سیاه دانه رو مال کنید  و در فر قرار دهید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار