گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم
اسفناج - به اندازه لازم
پنیر لبنه - ۳۵۰ گرم
گردو - ۵ عدد
خمیر یوفکا - به میزان لازم
کره آب شده - ۱۰۰ گرم
زرده تخممرغ - یک عدد
سیاهدانه یا کنجد - برای تزیین
طرزتهیه
1- اسفناج را بشویید و در ماهیتابه بدون آب بپزید و خوب له کنید به طوری که آب زیادی نداشته باشد.
2- در ادامه پنیر لبنه و گردوی خرد شده و ادویه را اضافه کنید .
3- خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن کره آب شده بزنید و مواد را داخل آن بریزید.
4- خمیرها را روی هم قرار داده وداخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
5- سپس آن را با کره و زرده زده شده به همراه سیاه دانه رو مال کنید و در فر قرار دهید.