gardeshban.ir

«دسر هويج»، دسري کلاسيک و اصيل در اروپا

هويج و شير را درون قابلمه ريخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زماني که شير کاملا جذب هويج شود.
کد خبر: ۵۱۵۶۳
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 13
گردشبان (gardeshban.ir) :



چي لازم دارم: 

هويج 10 فنجان رنده شده شير 1 و 1/2 فنجان شکر 1/2 فنجان بادام 1/4 فنجان خرد شده هل 1/2 قاشق چاي خوري سبز و خرد شده کره 1/2 قاشق غذا خوري يا روغن حيواني 

چطور بپزم: 

هويج و شير را درون قابلمه ريخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زماني که شير کاملا جذب هويج شود. شکر را اضافه کرده هم بزنيد تا شکر هم جذب هويج شود. پسته,بادام و هل را اضافه کرده,مخلوط کنيد. 

ميتوانيد روغن حيواني يا کره اضافه کنيد. ميتوانيد گرم يا سرد ميل کنيد. : ميتوانيد بمدت 1 هفته در يخچال نگهداري کنيد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار