gardeshban.ir

طرز پخت پیتزا ناچو خوشمزه رستورانی به روش مکزیکی

این نوع پیتزا، یک نوع پیتزا مکزیکی است که ماده اصلی آن چیپس ترتیلا (ترتیا) بوده و مواد آن بر حسب ذائقه قابل تغییر است.
کد خبر: ۵۱۷۰۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
این نوع پیتزا، یک نوع پیتزا مکزیکی است که ماده اصلی آن چیپس ترتیلا (ترتیا) بوده و مواد آن بر حسب ذائقه قابل تغییر است.



مواد لازم پیتزا ناچو

چیپس ترتیلا ۱ بسته
پپرونی ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرن
فلفل دلمه ای رنگی ۵۰ گرم
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
فلفل هالوپینو ۵۰ گرم

طرز تهیه پیتزا ناچو 

مرحله اول

برای تهیه پیتزا ناچو به روش مکزیکی در ابتدای کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر یا قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی به طور کامل می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه چیپس ترتیلا را به صورت پخش درون قالب می ریزیم و در کف قالب پخش می کنیم، سپس مقداری سس کچاپ به صورت یکدست روی چیپس می ریزیم.
 
مرحله سوم

حالا پنیر پیتزا را به صورت یکدست در روی مواد می ریزیم، سپس سوسیس پپرونی را به صورقه ای نازک و یکدست خرد می کنیم. در ادامه پپرونی های خرد شده را برای زیبایی بیشتر پیتزا به ترتیب روی پنیر پیتزا می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فلفل دلمه ای و فلفل هالوپینو را به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم و به سلیقه خود روی مواد می چینیم. در ادامه قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس پیتزا را سرو می کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار