gardeshban.ir

طرز تهیه «خورش ریواس» خوشمزه‌ترین خورش‌ فصل بهار

ریواس در فصل بهار برداشت می‌شود، ساقه‌های آن به رنگ صورتی روشن، قرمز، سبز و رنگ‌های ترکیبی هستند و مزه‌ای ترش دارند. برای تهیه‌ی خورش ریواس با ما همراه باشید.
کد خبر: ۵۳۱۵۵
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱-1401 February 11
گردشبان (gardeshban.ir) :



ریواس در فصل بهار برداشت می‌شود، ساقه‌های آن به رنگ صورتی روشن، قرمز، سبز و رنگ‌های ترکیبی هستند و مزه‌ای ترش دارند. برای تهیه‌ی خورش ریواس با ما همراه باشید. 

ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت‌های بهاری، ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه می‌شود. خورش ریواس به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است. 

ریواس در فصل بهار برداشت می‌شود، ساقه‌های آن به رنگ صورتی روشن، قرمز، سبز و رنگ‌های ترکیبی هستند و مزه‌ای ترش دارند. برای تهیه‌ی خورش ریواس با ما همراه باشید.

ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت‌های بهاری، ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه می‌شود. خورش ریواس به خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.

مواد لازم خورش ریواس

-ریواس؛ یک کیلوگرم

-گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم

-پیاز؛ ۲عدد

-شکر؛ ۲ تا ۳قاشق سوپ‌خوری

-روغن، نمک و فلفل؛ به میزان لازم

-نعنا تازه؛ ۱۵۰ گرم -جعفری تازه؛ ۲۵۰ گرم

روش پخت خورش ریواس

۱- ابتدا پیاز‌ها راپوست کنده، بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و رو شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. - گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده، همراه با آن تفتدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا ۲تا۳لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشتروی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید. – در این فاصله ریواس‌ها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات ۳سانتی‌متری یا به اندازه ۲بند انگشت خردکنید.

از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن، ریز خرد کنید. – حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناو جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید. نکته: مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد، زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود. - بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید. نکته یک: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد، زیرا ریواس به سرعت له می‌شود. نکته دو: با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازمنیست شکر اضافه کنید.

روش دوم مواد لازم

– ریواس؛ یک و نیم کیلوگرم

– گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم

– پیاز؛ یک عدد

– زعفران ساییده شده؛ نصف قاشق چای‌خوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورشت

در این روش نیز مانند روش قبل، ابتدا پیاز را سرخ کرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان ۳-۲ لیوان آب را اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد؛ سپس پودرزعفران را به آن اضافه کنید. در آخر ریواس را افزوده، بعد از گذشت ۱۰دقیقه نوش‌جان کنید. نکته: توجه داشته باشید در این روش به جای نعنا و جعفری، از زعفران به عنوان طعم‌دهنده استفاده شده است. 

خواص دارویی زعفران

زعفران بیش از ۱۵۰ ترکیب مختلف از جمله کاروتنوئیدها، سافرانال، کروسین، آنتی اکسیدان‌ها و سایر مواد بیوشیمیایی داره. همچنین تو زعفران، مواد معدنی و ویتامین‌هایی که برای سلامتی انسان ضروری هستن وجود داره. با کشمون همراه باشین تا در مورد خواص زعفران و خواص دارویی زعفران بیشتر بخوانین، توجه داشته باشین قبل از مصرف دارویی از زعفران حتما با پزشک معالجتون مشورت کنید.

مردم اغلب به ادویه‌هایی مثل زعفران به چشم طعم دهنده‌ی مواد غذایی نگاه می‌کنن، اما این ادویه مقدار زیادی مواد مغذی ویژه با خواص فراوون داره. یکی از خواص زعفران افزایش ایمنی بدنه. زعفران مقداری ویتامین C (اسید اسکوربیک) داره که برای سلامتی انسان مهمه. همه می‌دونیم که گلبول‌های سفید اولین خط دفاعی بدن در برابر بیماری هستن. ویتامین ث یا همان اسید اسکوربیکی که تو زعفران وجود داره، روند تولید گلبول‌های سفید خون رو افزایش می‌ده. با افزایش گلبول‌های سفید خون، سیستم دفاعی و ایمنی بدن تقویت می‌شود.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار