گردشبان (gardeshban.ir) : پارفیت توت فرنگی از آن دسرهایی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر را میتوانید در عصر یک روز گرم تابستانی امتحان کنید.
طرز تهیه :
1-درون یک کاسه متوسط با استفاده از مخلوط کن پنیر خامهای را به همراه شکر و وانیل با هم ترکیب کنید تا مواد صاف و یکدست شود.
2-در یک ظرف دیگر خامه را خوب هم بزنید تا سفت شود.
3-خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه و به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شود.
4- توت فرنگی های خرد شده را اضافه و با هم مخلوط کنید.
5- در انتها دسر را داخل لیوان بریزید و سرو کنید.
مواد لازم
وانیل شکری: یک قاشق چای خوری
پنیر خامه ای کم چرب: 240 گرم
شکر: 6 تا 8 قاشق چای خوری
خامه زده شده سرد: یک فنجان
توت فرنگی خرد شده: یک فنجان