gardeshban.ir

آموزش کیک عسل گردویی به سبک یونانی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک عسل گردویی یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۵۴۱۵۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 31
گردشبان (gardeshban.ir) :



امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک عسل گردویی یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یونانی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ ml
شکر ۶۰ گرم
عسل ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
بیکینگ پاودر ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
وانیل مایع ۱ ق چ

طرز تهیه:

_تخم مرغ‌ها و وانیل را با شکر زده که کرم و کشدار شود.

_بترتیب عسل و ماست و روغن را اضافه و هرکدام را کمی هم زده و مایه را یکدست کنید. (ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.)

_آرد و ب پ و نمک و نشاسته را مخلوط و روی مواد قبلی الک کرده و با دور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده، ولی زیادی نزنید.

_گردو را شسته و خشک و خرد کرده و با یک ق چ آرد آغشته کنید و با لیسک به مایه کیک بیفزایید. گردوی بیشتر هم میشود.

_ قالب گرد ۲۴ سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.

_مایه کیک را در قالب ریخته و رویش تکه‌های گردوی اضافه چیده و در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید.

_کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بماند و بعد درآورده و روی شبکه فلزی خنک شود.

خود یونانی‌ها برش‌های کیک را با ماست یونانی و عسل هم میل میکنند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار