gardeshban.ir

طرز تهیه پاکورا، اسنک هندی خوشمزه و متقاوت

یک اسنک هندی به اسم پاکورا! پاکورا انواع مختلفی داره که رایج ترینش با پیازه. ولی با هویج، سیب زمینی و خیلی چیزای دیگه هم درست می شود.
کد خبر: ۶۰۱۴۴
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲-1402 July 25
گردشبان (gardeshban.ir) :



یک اسنک هندی به اسم پاکورا! پاکورا انواع مختلفی داره که رایج ترینش با پیازه. ولی با هویج، سیب زمینی و خیلی چیزای دیگه هم درست می شود.

مواد لازم برای پاکورا 

   آرد سفید=4/1 لیوان
    آرد نخود=4/3 لیوان
    پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
    فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
    گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
    شوید ریز شده=4/1 لیوان
    تره فرنگی ریز شده=کمی
    بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
    زردچوبه=1 قاشق چایخوری
    نمک=به مقدار لازم
    آب=3/1 لیوان
    روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

طرز تهیه پاکورا

آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.

پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
 سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد پاکورا غذای هندی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

پاکورا غذای هندی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار