گردشبان (gardeshban.ir) :
پاستا آلفردو شناخته شدهترین نوع پاستاست که البته خیلیها از خوردن آن محروماند؛ چون سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه میشود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستاهای مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. برای همین افرادی که اضافه وزن دارند یا به دلیل بیماری و مشکلات مربوط به سلامت نمیتوانند غذاهای چرب و سنگین بخورند، معمولا از خوردن پاستا به دلیل داشتن همین سس خوشمزه و پرکالری محروم میشوند.
اما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه یک پاستای رژیمی و خوشمزه با سس بلونز را به شما آموزش بدهیم که کاملا رژیمی و کم کالری است و میتوانید با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
پاستا: ۵۰ گرم، گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۱۵۰ گرم، هویج: یک عدد، ساقه کرفس: یک عدد، پیاز: یک عدد، سرکه: نصف فنجان، نمک و فلفل: به میزان لازم، روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری، پنیر پارمزان: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس پاستا: گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد، پنیر صبحانه یونانی: ۳۰ گرم، شیر کم چرب: ۳۰ گرم، رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا رژیمی
برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با روغن زیتون داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز کمی نرم و سبک شود. حالا هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل و سرکه به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درِ ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا گوشت کم کم بپزد. در مرحله بعد یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید.
پاستا را داخل آب جوش بریزید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا نرم شود، سپس پاستا را آبکش کنید. برای درست کردن سس مخصوص پاستا گوجهها را همراه با پنیر یونانی، شیر کمچرب و رب گوجه فرنگی را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و 30 ثانیه بزنید تا سس کاملا یکدست شود.
در آخر پاستای آبکش شده را داخل مواد گوشتی بریزید و سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه بدهید پاستا چند دقیقه روی حرارت اجاق گاز بماند، سپس پاستا را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمزان بریزید، نوش جان.
نکات مهم
1. امروزه پاستا در اشکال و انواع گوناگون در فروشگاههای مواد غذایی وجود دارد. برای تهیه پاستا در منزل بهتر است از پاستا پنه استفاده کنید.
2. هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس شود و بیش از حد له نباشد. بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.