gardeshban.ir

خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
کد خبر: ۶۲۷۵۳
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳-1403 March 26
گردشبان (gardeshban.ir) :

خوراک بادمجان کبابی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل سبز: ۲ عدد
فلفل قرمز: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲حبه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
فلفل قرمز: به مقدار کافی

طرز تهیه

برای تهیه خوراک بادمجان کبابی ترکیه‌ای ابتدا بادمجان‌ها را می‌شوییم و با دستمال خشک می‌کنیم و روی زغال یا اجاق گاز کبابی می‌کنیم و در سینی قرار می‌دهیم تا خنک شوند و آنوقت پوست آن‌ها را می‌گیریم.

سپس روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و به صورت مربع‌های بزرگ خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم و پوست آن‌ها را می‌گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب‌های ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

در این مرحله پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم. قابلمه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و روغن داخل آن می‌ریزیم و کمی که داغ شد پیاز‌ها را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شوند.

در همین حین فلفل‌ها را می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم و گوجه فرنگی‌ها خرد شده را به مواد می‌افزاییم و تفت می‌دهیم. سیر‌ها را پوست می‌گیریم و از وسط نصف می‌کنیم.

سپس در تابه‌ای کوچک کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و سیر‌ها را داخل آن می‌ریزیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم.

حالا اجازه می‌دهیم تا ۴ دقیقه مواد با حرارت کم بپزد. سپس بادمجان‌ها را همراه با چیلی قرمز، فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک به مواد می‌افزاییم و همگی مواد را آرام مخلوط می‌کنیم و ۵ دقیقه بعد جعفری ریز خرد شده به هر میزان که تمایل دارید به غذا اضافه می‌کنیم.

حالا با مواد به خوبی تفت می‌دهیم تا با هم کاملا یکدست شوند. ۳ دقیقه بعد غذا آماده شده و قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و خوراک بادمجان را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با سیب زمینی تنوری یا سرخ شده و نان سرو کنید.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار