gardeshban.ir

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سال گذشته ۲۰۰ هزار شغل توسط سازمان در کشور تولید شد.
کد خبر: ۱۶۳۷۵
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸-1398 May 29
گردشبان (gardeshban.ir) :

علی‌اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه بازدید از مسجد جامع و بازار تاریخی ساوه در جمع خبرنگاران، بیان کرد: مسجد جامع ساوه ریشه‌ای سلجوقی دارد و در دوره صفوی نیز اتفاقاتی در این مجموعه رخ داده است که با این تفاسیر قدمتی بیش از ۱۰۰۰ سال را می‌توان برای آن متصور بود.

وی بیان کرد: تاکنون مرمت‌های خوبی در مجموعه انجام شده و نیاز است اعتباراتی برای آزادسازی حریم و عرصه انجام گیرد و برای آزادسازی حریم ۱۰ هکتار زمین نیاز است که باید به صورت معوض در اختیار ساکنان قرار گیرد و در این راستا حتما با وزیر راه و شهرسازی رایزنی می‌شود تا این زمین دریافت و به صورت معوض در اختیار مردم قرار گیرد تا بتوان عرصه را آزاد کرد.

مونسان اضافه کرد: در این سفر برای مرمت ابنیه‌های تاریخی استان مرکزی ۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که بخشی از این اعتبارات حتما برای مرمت مسجد جامع ساوه در نظر گرفته می‌شود تا کار با سرعت مناسب به پیش رود.

وی با اشاره به این‌که حوزه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان، سه بخش اثرگذار در زمینه اشتغال هستند و با منابع مالی کمتر از دیگر حوزه‌ها می‌توانند ایجاد شغل کنند، افزود: در سال گذشته با اعتبارات بسیار پایین نسبت به سایر دستگاه‌های اجرایی، موفق شدیم بیش از ۲۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کنیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: در حوزه گردشگری با هر ۵۰ میلیون تومان یک شغل ایجاد شده است و ۴۰۰ واحد بومگردی کشور به ۱۷۰۰ واحد بومگردی رسیده است که هر واحد با حداقل حمایت، حدود ۸ شغل ایجاد می‌کند، همچنین پروژه‌های حوزه گردشگری اشتغالزا بوده‌اند به طوری که در حال حاضر حجم سرمایه‌گذاری در این حوزه ۱۸۰ هزار میلیارد تومان است و در عمر دوساله دولت دوازدهم بالغ بر ۳۹۰۰ موافقت اصولی صادر شده است که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران نسبت به حوزه گردشگری امیدوار هستند و این حوزه را پررونق دیده‌اند. این حجم سرمایه‌گذاری نویدبخش آینده‌ای موفق در حوزه گردشگری کشور است.

مونسان گفت: از۱۹۰۰ پروژه گردشگری در کشور، ۵۰۰ پروژه صرفا به ساخت هتل اختصاص دارد که آینده صنعت گردشگری کشور را خوب ترسیم می‌کند. در حال حاضر رونق گردشگری را در حوزه گردشگری داخلی و خارجی شاهد هستیم به طوری که رشد ۵۲ درصدی ورود گردشگر خارجی در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حاصل شده است و امسال نیز در سه ماهه نخست سال بیش از ۴۰ درصد رشد به ثبت رسیده و علی‌رغم تحریم‌ها، حذف پروازهای مستقیم و حضور ابرقدرت‌ها در خلیج فارس و تشدید ایران هراسی با اقدامات سازمان این اثرات منفی خنثی شده است.
 
ایسنا




مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار