gardeshban.ir

در گزارش زیر فوت و فن‌های پخت باقالی پلو را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۰۰۷۲
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
باقالی پلو را می‌توان با گوشت و هم مرغ تهیه کرد.

روش پخت آن فوت و فن‌هایی دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

۱- اگر از باقالی خشک در تهیه باقالی پلو استفاده می‌کنید بهتر است باقالی را به مدت طولانی تری در آب بپزید تا سفتی آن از بین برود.

۲- بهتر است برای پخت باقالی پلو نصف مقدار برنج از باقالی استفاده کنید.

۳- در هنگام جوشیدن باقالی بهتر است کف را از روی آب بردارید تا از تیره شدن رنگ آن جلوگیری شود.

۴- بهتر است از شوید تازه برای پخت باقالی پلو استفاده کنید.

۵- می‌توانید برای طعم و عطر بهتر باقالی پلو در هنگام دم کشیدن آن یک بوته سیر تازه درون آن قرار دهید.

۶- سعی کنید باقالی‌ها را به مدت طولانی فریز نکنید؛ زیرا باعث تغییر رنگ و طعم آن‌ها می‌شود.

۷- باقالی‌های ناپز را از بقیه باقالی‌ها در حین پخت جدا کنید، زیرا طعم غذا را خراب می‌کند.

۸- موقع خرید باقالی، حتما باقالی‌هایی را بخرید که پوست سبز رنگی دارد.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار