gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی) را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۱۷۴۷
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۳ تير ۱۴۰۰-1400 April 03
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم طرز تهیه  چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی)  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم:

سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه
کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
خامه پاستوریزه ۲۵۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز ۱ عدد

طرز تهیه:

۱. مرغ‌ها را به صورت مکعب ۵/۱ تا ۲ سانتی متر خرد می‌کنیم. فلفل دلمه ای‌ها را نیز خرد می‌کنیم.

۲- کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ای‌ها را به آن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا نرم شود و کنار می‌گذاریم.

۳- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ‌ها را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم). سپس خامه را به آن افزوده و می‌گذاریم تا به جوش آید.

۴- فلفل و قارچ‌ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده‌ها را در حال هم زدن به آن می‌افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می‌زنیم و سپس سرو می‌کنیم.



مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار