گردشبان (gardeshban.ir) :
آموزش طرز تهيه خورشت سيب و آلو که غذاي بومي مشهد است
چي لازم داريم:
گوشت
۵۰۰-۳۰۰گرم
100 گرم / 320 کالري
سيب قرمز پوست کنده و قطعه شده
۴عدد
100 گرم / 55 کالري
پياز سرخ شده
۳تا۴ قاشق غذاخوري
100 گرم / 164 کالري
روغن
به ميزان لازم
100 گرم / 900 کالري
زعفران ساييده
به ميزان لازم
100 گرم / 310 کالري
رب گوجه فرنگي
يک قاشق غذاخوري
100 گرم / 80 کالري
آلوي خيس کرده
حدود ۱۰-۷عدد
100 گرم / 38 کالري
شکر، نمک و فلفل
کمي
آب
به ميزان لازم
100 گرم / 0 کالري
چطور بپزيم:
ابتدا پياز سرخ شده را در قابلمه بريزيد و کمي روغن به آن اضافه کنيد. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده ايد، به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقيقه کمي آب اضافه کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت پخته شود.
در ماهيتابه اي مناسب کمي روغن اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد.سپس سيب ها را که به قطعات دلخواه برش زده ايد، به ماهيتابه اضافه کنيد و بگذاريد هر دو روي آن کمي طلايي شود.
ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد. بعد از اطمينان از پخت گوشت به آرامي سيب ها را به قابلمه اضافه کنيد و به دلخواه کمي شکر، نمک و فلفل به غذا بيفزاييد.
آلوهاي خيس شده را به خورش اضافه کنيد.زعفران ساييده و رب گوجه را بيفزاييد و اجازه دهيد تا خورش روي حرارت ملايم جا بيفتد. اين خورش را همراه برنج سرو کنيد.