gardeshban.ir

کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
کد خبر: ۵۱۰۱۰
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 28
گردشبان (gardeshban.ir) :


مواد لازم

کاهو پیچ درشت یک عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
مرغ چرخ‌کرده 500 گرم
هویج کوچک یک عدد، رنده‌شده
کدوی کوچک یک عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت 125 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.

روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.

هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات:
1 – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 – می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار