gardeshban.ir

سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سوپ های خوشمزه رستورانی است که معمولا برای پیش غذا سرو می شود.
کد خبر: ۵۱۹۶۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 24
گردشبان (gardeshban.ir) :



سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یکی از انواع سوپ های خوشمزه رستورانی است که معمولا برای پیش غذا سرو می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوجه فرنگی رنده شده۲ لیوان
کره۵۰ گرم
آب مرغ۳ لیوان
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
خامه۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ گوجه ایتالیایی 

مرحله اول

برای تهیه سوپ گوجه ایتالیایی در ابتدای کار کره را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا کره به طور کامل ذوب شود. در ادامه آرد را درون قابلمه الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه آب مرغ را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم و در همین حین مواد را هم می زنیم تا گلوله های آرد به طور کامل باز شوند.
 
مرحله سوم

پس از اینکه آرد به طور کامل درون آب مرغ حل شد، گوجه فرنگی رنده شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به قابلمه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.
 
مرحله چهارم

در این مرحله حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در همین حین جعفری را به صورت درشت خرد می کنیم.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار