gardeshban.ir

امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کته گشنيز را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
کد خبر: ۵۲۵۱۳
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۱-1401 January 15
گردشبان (gardeshban.ir) :



امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کته گشنيز را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

طرز تهيه:

يدونه سينه مرغ چرخ کرده رو با يدونه پياز چرخ کرده، نمک، فلفل سياه، پاپريکا، پودر سير، زردچوبه و آرد سوخاري خوب ورز مي‌ديم و مي‌ذاريم نيم ساعت خوب مزه دار بشه.

پس به کوفته قلقلي‌هاي متوسط مايل به کوچيک شکل مي‌ديم و توي مقدار کمي روغن سرخشون مي‌کنيم. وقتي کوفته قلقلي‌ها در حال سرخ شدن هستن روشون مقداري زعفران دم شده مي‌ريزيم.

حالا توي يک قابلمه ۳ پيمانه برنج بعلاوه ۵ پيمانه آب، ۵۰۰ گرم گشنيز خرد شده، نمک و روغن مي‌ريزيم و مي‌ذاريم به صورت کته بپزه. 
وقتي آب کته کم موند که خشک بشه قلقلي هارو اضافه کرده و خوب مخلوط مي‌کنيم و در قابلمه رو مي‌ذاريم تا کاملا آب کته کشيده بشه، سپس زير گاز رو کم کرده و دم کني مي‌ذاريم تا دم بکشه.نوش جان.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار