گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد اصلي در طبخ اين ساندويچ شامل سينه مرغ، شکر قهوهاي و پنير پيتزا بوده که با انواع سسها، چون سس باربيکيو، سس وسترشاير و به خصوص چاشني غذاي ايتاليايي خوشمزه و خوش طعم ميشود. زمان تهيه و آماده سازي اين ساندويچ بسيار کوتاه بوده، اما براي پخت زمان طولاني ميخواهد.
چيکن باربيکيو، يک نوع ساندويچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که ميتوانيد براي مهمانيهاي خود طبخ و سرو کنيد.
مواد اصلي در طبخ اين ساندويچ شامل سينه مرغ، شکر قهوهاي و پنير پيتزا بوده که با انواع سسها، چون سس باربيکيو، سس وسترشاير و به خصوص چاشني غذاي ايتاليايي خوشمزه و خوش طعم ميشود.
زمان تهيه و آماده سازي اين ساندويچ بسيار کوتاه بوده، اما براي پخت زمان طولاني ميخواهد. چيکن باربيکيو را ميتوانيد براي وعده شام طبخ و سرو کنيد.
مقدار مواد اوليه و دستور تهيه اين غذا براي ۴ نفر مناسب و کافي ميباشد، اما ميتوانيد مقدار آن را با توجه به تعداد اعضاي خانواده کم و يا زياد کنيد.
مواد لازم
سينه مرغ: ۴ تکه
پنير پيتزا رنده شده: دو سوم فنجان
نان برگر: ۴ عدد
شکر قهوه اي: يک چهارم فنجان
سس باربيکيو: ۳۰۰ گرم
چاشني غذاي ايتاليايي: نصف فنجان
سس وسترشاير: ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه
ابتدا سينه مرغ را شسته و در يک قابلمه با کمي آب بگذاريد تا بپزد.
سپس مرغ را ريش ريش کنيد و در آرام پز بريزيد.
در يک کاسه مواد شکر قهوه اي، سس باربيکيو، چاشني ايتاليايي و سس وسترشاير را ريخته و مخلوط کنيد.
سپس مخلوط مواد را بر روي مرغ در آرام پز بريزيد.
آرام پز را بر روي حرارت ملايم بگذاريد و صبر کنيد تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چيکن باربيکيو بپزد.
در نيم ساعت پاياني پخت چيکن، پنير پيتزا رنده شده را اضافه کرده و کمي هم بزنيد.
سپس بعد از اتمام پخت، چيکن باربيکيو را در لاي نان همبرگر سرو کنيد.