gardeshban.ir

چيکن باربيکيو، يک نوع ساندويچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که مي‌توانيد براي مهماني‌هاي خود طبخ و سرو کنيد.
کد خبر: ۵۹۷۳۷
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 20
گردشبان (gardeshban.ir) :



مواد اصلي در طبخ اين ساندويچ شامل سينه مرغ، شکر قهوه‌اي و پنير پيتزا بوده که با انواع سس‌ها، چون سس باربيکيو، سس وسترشاير و به خصوص چاشني غذاي ايتاليايي خوشمزه و خوش طعم مي‌شود. زمان تهيه و آماده سازي اين ساندويچ بسيار کوتاه بوده، اما براي پخت زمان طولاني مي‌خواهد. 
 
 چيکن باربيکيو، يک نوع ساندويچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که مي‌توانيد براي مهماني‌هاي خود طبخ و سرو کنيد.

مواد اصلي در طبخ اين ساندويچ شامل سينه مرغ، شکر قهوه‌اي و پنير پيتزا بوده که با انواع سس‌ها، چون سس باربيکيو، سس وسترشاير و به خصوص چاشني غذاي ايتاليايي خوشمزه و خوش طعم مي‌شود. 

زمان تهيه و آماده سازي اين ساندويچ بسيار کوتاه بوده، اما براي پخت زمان طولاني مي‌خواهد. چيکن باربيکيو را مي‌توانيد براي وعده شام طبخ و سرو کنيد. 

مقدار مواد اوليه و دستور تهيه اين غذا براي ۴ نفر مناسب و کافي مي‌باشد، اما مي‌توانيد مقدار آن را با توجه به تعداد اعضاي خانواده کم و يا زياد کنيد.

مواد لازم

سينه مرغ: ۴ تکه

پنير پيتزا رنده شده: دو سوم فنجان

نان برگر: ۴ عدد

شکر قهوه اي: يک چهارم فنجان

سس باربيکيو: ۳۰۰ گرم

چاشني غذاي ايتاليايي: نصف فنجان

سس وسترشاير: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه

ابتدا سينه مرغ را شسته و در يک قابلمه با کمي آب بگذاريد تا بپزد.

سپس مرغ را ريش ريش کنيد و در آرام پز بريزيد.

در يک کاسه مواد شکر قهوه اي، سس باربيکيو، چاشني ايتاليايي و سس وسترشاير را ريخته و مخلوط کنيد.

سپس مخلوط مواد را بر روي مرغ در آرام پز بريزيد.

آرام پز را بر روي حرارت ملايم بگذاريد و صبر کنيد تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چيکن باربيکيو بپزد.

در نيم ساعت پاياني پخت چيکن، پنير پيتزا رنده شده را اضافه کرده و کمي هم بزنيد.

سپس بعد از اتمام پخت، چيکن باربيکيو را در لاي نان همبرگر سرو کنيد.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار