gardeshban.ir

در گزارش زیر طرز تهیه استیک با گوشت چرخکرده را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۳۰۱۷۴
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 27
گردشبان (gardeshban.ir) :
وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر استیک به صورت یک تکه فیله استیک گوشت گوساله یا مرغ یا یک تکه استیک گوشت گوسفندی که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست. استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر «سلیزبری» یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که طرفدار رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه انواع استیک قرار گرفته است.


مواد لازم برای ۶ نفر

مدت زمان آماده سازی و پخت: ۴۰ دقیقه

گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد رنده شده

پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)

تخم‌مرغ: ۱عدد

کره: ۱ قاشق غذاخوری

قارچ: به مقدار دلخواه

پیاز کوچک: ۱ عدد

نمک: ¼ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری

آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری

سس کچاپ: ¼ فنجان

آب: ¼ فنجان

پودر خردل: ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه

اگر تا به حال فکر می‌کردید بهترین گوشت برای پخت استیک انواع گوشت فیله قرمز یا سفید هستند بد نیست این نوع استیک ساده و راحت را هم امتحان کنید تا برای همیشه مشتری شوید. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.


گوشت‌ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. خبر خوب این است که این طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه است و برخلاف استیک کبابی نیازی به گریل ندارد. پس یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این‌که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.

سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک‌ها را به سس اضافه کنید. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک‌ها را سرو کنید. یک روش دیگر این است که سس قارچ را آماده کنید و روی استیک‌ها بریزید. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب‌زمینی سرو می‌شود (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار