gardeshban.ir

در مطلب زیر طرز تهیه سالاد هویج تایلندی را برای شما در نظر گرفته ایم.
کد خبر: ۳۹۳۰۷
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 02
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم

۵۰۰ گرم هویج
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه سرکه سفید
۲ حبه سیر (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
۱/۲ فنجان بادام زمینی (خرد شده)
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری سس تایلندی

دستور تهیه

ابتدا هویج رو رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.

شکر، آب و سرکه رو مخلوط کرده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و ۵ دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.

اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.

سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه کرده و ۲ تا ۵ دقیقه مخلوط کنید.

مواد به دست اومده رو به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.

مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.

بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.

مجدد سالاد رو به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه در دمای خنک بمونه.


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار