گردشبان (gardeshban.ir) : این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامهای و پنیر بهترین ترکیب را میسازند.
مواد لازم:
۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده
۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده
۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
نصف قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان شیر کامل
۸/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ عدد تخممرغ
۸/۱ قاشق چایخوری جوز هندی، رنده شده
طرز تهیه
یک ظرف کاسرول گود بردارید با استفاده از یک و نیم قاشق غذاخوری کرهی نرم شده کف آن را چرب کنید. پنیر پارمسان را کف ظرف بپاشید و پنیر باقی مانده را در یک طرف ظرف قرار دهید.
. در یک تابه، اسفناج خرد شده را بپزید و تا زمانی که آب آن تبخیر شود، تفت بدهید. اسفناج را بیش از حد نپزید زیرا به راحتی میسوزد.
. در ظرف دیگری، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و نمک و آرد همه منظوره را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید و شیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید.
. ترکیب را با اسفناج پخته شده مخلوط کنید و اجازه بدهید یک دقیقهی دیگر هم بپزد. روی آن را جوز هندی و فلفل سیاه بپاشید.
۳ تخممرغ را در یک کاسه بزنید تا اینکه سفت شود. آن را به ۳ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را به تابهی اسفناج اضافه کنید. ۲ قسمت باقی مانده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به ظرف کاسرول منتقل کنید و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم شد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
. بلافاصله با مقداری سبزیجات تازه آن سرو کنید.