gardeshban.ir

این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامه‌ای و پنیر بهترین ترکیب را می‌سازند.
کد خبر: ۴۳۴۳۶
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامه‌ای و پنیر بهترین ترکیب را می‌سازند.

مواد لازم:

۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده

۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده

۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده

۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

نصف قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان شیر کامل

۸/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ عدد تخم‌مرغ

۸/۱ قاشق چایخوری جوز هندی، رنده شده

طرز تهیه

یک ظرف کاسرول گود بردارید با استفاده از یک و نیم قاشق غذاخوری کره‌ی نرم شده کف آن را چرب کنید. پنیر پارمسان را کف ظرف بپاشید و پنیر باقی مانده را در یک طرف ظرف قرار دهید.

. در یک تابه، اسفناج خرد شده را بپزید و تا زمانی که آب آن تبخیر ‌شود، تفت بدهید. اسفناج را بیش از حد نپزید زیرا به راحتی می‌سوزد.

. در ظرف دیگری، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و نمک و آرد همه منظوره را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید و شیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید.

. ترکیب را با اسفناج پخته شده مخلوط کنید و اجازه بدهید یک دقیقه‌ی دیگر هم بپزد. روی آن را جوز هندی و فلفل سیاه بپاشید.

۳ تخم‌مرغ را در یک کاسه بزنید تا این‌که سفت شود. آن را به ۳ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را به تابه‌ی اسفناج اضافه کنید. ۲ قسمت باقی مانده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به ظرف کاسرول منتقل کنید و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم شد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

. بلافاصله با مقداری سبزیجات تازه آن سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار