gardeshban.ir

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای لبنانی را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۴۳۷۲۵
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
 امروز قصد  داریم طرز تهیه لحم لبنانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

گوشت گوسفندی چرخکرده....... ۶۰۰ گرم

جعفری خردکرده .... یک‌دوم پیمانه

بهارات..... ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل...... به میزان لازم

روش‌تهیه

گوشت، جعفری، بهارات، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه ۱۰۰‌گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید. اینک سیخ‌ها را روی آتش کباب کنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: بهارات ترکیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار