gardeshban.ir

در مطلب دستورپخت زیر اشکنه گوجه سبز را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۳۷۲۶
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورپخت  اشکنه گوجه سبز  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
روغن: ۱۵۰ گرم
شنبلیله: ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل: به میزان کافی
نمک: به میزان کافی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می‌کنیم.

سپس ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.

مرحله بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم و کم کم در مایه اشکنه می‌ریزیم، مرتب به هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها یکجا بسته نشود. پس از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می‌ریزیم.

گوجه سبز‌ها را پس از گرفتن هسته آن‌ها داخل اشکنه می‌ریزیم ب و عد از پختن ۳ قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم. بطور کلی در تمام اشکنه‌ها میت وانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغ‌ها بسته و پخته شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار