gardeshban.ir

نان زعفرانی جزو نان های خانگی خوش عطر و طعم کشور سوئد می باشد. این نان خوشمزه و محبوب در جشن های خاص و ویژه و به خصوص کریسمس سرو می شود.
کد خبر: ۴۳۸۸۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰-1400 May 27
گردشبان (gardeshban.ir) :
نان زعفرانی جزو نان های خانگی خوش عطر و طعم کشور سوئد می باشد. این نان خوشمزه و محبوب در جشن های خاص و ویژه و به خصوص کریسمس سرو می شود. 

بافت نرم و لطیف نان زعفرانی که به دلیل ترکیب آن با سایر مواد چون وانیل، زعفران، دارچین و… نیز بسیار خوش عطر خواهد شد و برای صبحانه نیز بسیار عالی و فوق العاده می شود. 

می توانید خیلی سریع و راحت این نان خانگی و محلی را در منزل طبخ و آماده کرده و برای وعده صبحانه یک تنوع عالی و به یاد ماندنی بدهید. 

همچنین مواد سالم و مقوی این نان برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و خوش ‌طعم می باشد.

مواد لازم


آرد سفید: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم: نصف لیوان
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک، دارچین و زنجبیل: به مقدار لازم

مراحل

 گام 1ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را در آب ولرم ریخته و مواد را ترکیب کنید.

 گام 2یک عدد زرده تخم مرغ و دو قاشق زعفران را در یک کاسه مخلوط کرده و برای رومال نان آماده کنید.

 گام 3در یک ظرف جداگانه تخم‌ مرغ، شکر و روغن مایع را مخلوط کنید.

 گام 4سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را هم بزنید.

 گام 5خمیر مایه آماده شده را به مواد اضافه کنید.

 گام 6سپس باقی مانده زعفران، بیکینگ پودر، وانیل و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.

 گام 7حدود یک ساعت خمیر را در جای گرم بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

 گام 8سپس خمیر را در یک سطح صاف باز کرده و در قالب مورد نظر برش دهید.

 گام 9در سینی فر یک کاغذ روغنی گذاشته و نان ها را با فاصله بچینید.

 گام 10رومال آماده شده را با یک قلم مو بر روی نان بزنید.

 گام 11فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

 گام 12سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا نان زعفرانی آماده شود.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار