gardeshban.ir

طرز تهیه کلمپه کرمانی، شیرینی پرطرفدار و خوشمزه را بخوانید.
کد خبر: ۴۵۷۱۹
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰-1400 July 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم :

روغن جامد صدگرم(من از روغن جامد اصیل که اماراتی هست و راحت پیدا میشه استفاده میکنم خیلی خوش عطره)

ماست شیرین یک چهارم پیمانه

اب ولرم یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ (ترجیحا تخم مرغ ریز ) یک عدد

گلاب دوقاشق

ارد برنج یک قاشق

نمک یک پنس

آرد شیرینی پزی دو پیمانه(جذب ارد متفاوته آردو به یک باره اضافه نکنید خمیر باید خیلی لطیف باشه

اگر کلمپه زعفرانی دوستدارید (زعفران دمکرده غلیظ کمی برای خمیر )


مواد میانی 

خرما هسته دراورده و له شده صدوپنجاه گرم (خرمای زرد جهرم یا کبکاب عالیه )

گلاب یک قاشق

هل سابیده نصف قاشق چایخوری

گردوی چرخشده ریزنصف پیمانه

ادویه ها دلخواه هست از جوزهندی،دارچین،میخک هم میتونید استفاده کنید

برای تهیه خمیر ماست وروغن و زرده ی تخم مرغ و اب ولرم وگلاب و مخلوط کنید و کم‌کم ارد ها رو اضافه کنید تاخمیر تشکیل بشه زیاد به ورز دادن اصلازیاد نداره خمیر که اماده شد داخل کیسه بگذارید و نیم ساعت در یخچال استراحت بدید ،کمی روغن مایع بدستتون بزنید

مواد میانی را مخلوط کنید و برای کلمپه های ریز اندازه فندق و برای کلمپه های بزرگ اندازه گردو بردارید, روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیررا به قطر دو سه میل باوردنه باز کنید در پستهای پایینتر طرز مهر زدن روی خمیرو پست کردم, کلمپه هارو بمدت ۱۲ تا۱۵ دقیقه در فر برقی باحرارت ۱۶۰ درجه بپزید و اجازه بدید کاملا خنک بشه و داخل یک ظرف دردار بگذارید. و درجای خنک نگهداری کنید


مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار