gardeshban.ir

شکر پلو يکي از سنتي ترين غذا هاي بوشهر است که همراه با قيمه بوشهري طبخ مي شود.
کد خبر: ۵۰۶۸۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 19
گردشبان (gardeshban.ir) :


شکر پلو يکي از سنتي ترين غذا هاي بوشهر است که همراه با قيمه بوشهري طبخ مي شود. شکر پلو در بوشهر در مراسمات مذهبي و نذري ها درست مي شود. در بين شيرازي ها نيز شکر پلو بسيار محبوب است. شما مي توانيد اين پلو خوشمزه را همراه با قيمه يا فيله مرغ بپزيد. در طبخ اين پلو داخل برنج نمک نمي ريزيم چون قرار است شکر اضافه کنيم چون طعمش بايد شيرين باشد. 

چي لازم دارم:

برنج ۲ پيمانه
شکر ۱ پيمانه
گلاب ۲ ق غذا خوري
زعفران به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه فيله مرغ
فيله مرغ ۶ عدد
پودر سير به مقدار لازم
پودر پاپريکا به مقدار لازم
آبليمو ۲ ق غذا خوري
سس خردل ۱ ق غذا خوري
زعفران به مقدار لازم
فلفل سياه و نمک به مقدار لازم

چطور بپزم:

مرحله اول : مرينت کردن مرغ

ابتا فيله مرغ را با ادويه ها و آبليمو سس خردل خوب مخلوط و ماساژ دهيد و براي ۱ ساعت داخل يخچال گذاشته تا طعم دار شود.

مرحله دوم : دم کردن زعفران

زعفران را خوب پودر کنيد و داخل ظرف مورد نظر ريخته و بجاي آب جوش چند قطعه يخ داخلش بريزيد سپس اجازه دهيد يخ آب شده تا زعفران خوش رنگي داشته باشيد در اين روش عطر و طعم بهتري زعفران خواهد داشت.

مرحله سوم : سرخ کردن فيله

فيله هاي مرغ را داخل تابه که از قبل مقداري روغن ريخته و داغ شده بگذاريد و خوب سرخ کنيد.

مرحله سوم : دم گذاشتن شکر پلو

برنج را که با آب خيس کرديد روي حرارت گذاشته تا به جوش بياد سپس مقداري زنده تر از هميشه برنج را آبکش مي کنيم سپس برنج را داخل کاسه اي ريخته و بهش مقداري زيادي زعفران و گلاب و شکر را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم سپس ته قابلمه ته ديگ دلخواه گذاشته و برنج را ريخته و دم بگذاريد( در بعضي از رسپي ها شکر را مقداري آب روي حرارت گذاشته تا غليظ شود سپس وقتي برنج در حال دم کشيدن است شيره را روي برنج ريخته و زمان مي دهيم تا دم بکشد مي توانيد از اين روش نيز استفاده کنيد) در پايان مقداري روغن روي برنج ريخته و با فيله هاي مرغ به همراه انواع خلال ها پرتغال و بادام و پسته سرو مي کنيد. نوش جان

نکات کليدي در تهيه شکر پلو

ميزان شکر گفته شده در دستور شيريني متعادلي به غذا مي دهيد به دلخواه مي توانيد کمي بيشتر کنيد.

مي توانيد در زمان خيس خوردن برنج مقداري زردچوبه بهش اضافه کنيد تا خوش رنگ شود.

تهيه شکر پلو بسيار آسان است اگر از روش دوم براي دم گذاشتن استفاده مي کنيد مراقب باشيد ته ديگ نسوزد و از شعله پخش کن استفاده کنيد.

مقدار کمي پودر دارچين به دلخواه روي برنج بپاشيد.

هرچقدر زعفران بيشتري استفاده کنيد شکر پلو خوش رنگ تري خواهيد داشت.
اين غذا مناسب افراد ديابتي نيست.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار