gardeshban.ir

به پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار اصفهان است. به پلو اصفهانی غذای معروف اصفهانی است که بسیار مقوی است که برای تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود.
کد خبر: ۵۱۱۵۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 02
گردشبان (gardeshban.ir) :
به پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار اصفهان است. به پلو اصفهانی غذای معروف اصفهانی است که بسیار مقوی است که برای تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود. 



شما میتوانید به پلو بدون گوشت، به پلو با هویچ، به پلو با مرغ چرخ کرده یا ریش شده و همراه با تکه های  گوشت تهیه کنید. 

مواد لازم به پلو اصفهانی با هویج

برای 5 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
 سینه مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
هویج1 عدد
به 1 عدد
 برنج2 پیمانه
  زعفران دم کرده2 قاشق غذا خوری
 دارچین و زیره سبز  به مقدار کافی
 نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن  به مقدار کافی

طرز تهیه به پلو اصفهانی با هویج

برنج را به مدت 1 ساعت یا بیشتر در آب نمک خیس کنید. 

مرغ را به همراه نمک و زردچوبه و یک پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بپزید و سپس شعله را خاموش کنید تا خنک شود.

مرغ خنک شده را ریش ریش کنید.

پیاز را خلالی خرد کره با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس کمی فلفل و زردچوبه به آن بزنید. 

هویج را رنده کنید و با مرغ به پیاز اضافه کنید. 

به را پوست کنید و درشت رنده کنید و با زعفران دم کرده ، زیره و دارچین به تابه اضافه کرده تفت دهید. 

قابلمه ای متوسط را روی حرارت بگذارید. 2 – 3 پیمانه آب اضافه کرده و بعد از این که به جوش آمد ، 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق چایخوری نمک را به آ« اضافه کنید و برنج را به آب در حال جوش افزوده ، 7 – 10 دقیقه بجوشانید تا نیم پز شود و آبکش کنید. کف قابلمه را کمی روغن بیندازید و در صورت تمایل از سیب زمینی حلقه شده یا نان لواش برای ته دیگ استفاده کنید. برنج و مخلوط مرغ و به را به صورت لایه لایه بریزید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 45 – 60 دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم دم بکشد. 
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار