gardeshban.ir

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم.
کد خبر: ۵۱۲۲۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.



مواد لازم:

کدو سبز: نیم کیلو
تخم مرغ: 2 عدد
سیر: یک بوته
روغن: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!

طرز تهیه:

1. ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، با گوشت‌کوب آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

2. تخم‌مرغ‌ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم.

3. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.(کدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

نکات:

1) حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.

2) برای آنکه سیرها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آنها پس از له شدن کمی نمک بزنید.

3) این غذا گوشت ندارد ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش کرده و به آن اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار