gardeshban.ir

دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می‌شود. از دیپ‌ها معمولا به عنوان چاشنی اشتها آور استفاده کرده و به صورت سرد و گرم سرو می‌شوند.
کد خبر: ۵۱۲۷۷
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۰-1400 December 05
گردشبان (gardeshban.ir) :


دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو می‌شود. از دیپ‌ها معمولا به عنوان چاشنی اشتها آور استفاده کرده و به صورت سرد و گرم سرو می‌شوند.

 زمان تهیه: 10 دقیقه
 زمان پخت: 2 ساعت
تعداد: 6 نفر

مواد لازم

4 ورق ژامبون
 3 قوطی کنسرو ذرت
 دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
 نصف پیمانه خامه ترش
یک پیمانه پنیر فلفلی
 1/4 پیمانه پنیر پارمسان
نمک و فلفل سیاه
 225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
 2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده

طرز تهیه

1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه‌دار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار