gardeshban.ir

کتلت تکیر یکی از انواع کتلت های لذیذی است که با استفاده از گوشت تهیه می شود.
کد خبر: ۵۲۶۵۳
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۱-1401 January 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
طرز تهیه کتلت تکیر یک غذای لذیذ و خوشمزه ترکیه ای


کتلت تکیر یکی از انواع کتلت های لذیذی است که با استفاده از گوشت تهیه می شود. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه کتلت تکیر بیشتر آشنا شوید. این غذا ویژه کشور ترکیه است و هواداران زیادی در نقاط مختلف دنیا دارد.

کتلت یکی از غذاهای محبوب دنیا است. غذایی که انواع مختلفی دارد و در ملیت های مختلف به شیوه های مختلفی سرو می شود. این غذا در ایران شامل کوکو سبزی بوده که یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است. اما در این بخش می خواهیم با یکی دیگر از انواع این کتلت ها آشنا شویم. کتلت تکیر که یک غذا ترکیه ای است و با استفاده گوشت تهیه می شود. در این بخش می توانید طرز تهیه کتلت تکیر را مطالعه کنید.

این کتلت که با استفاده گوشت و پیاز فراوان درست می شود، از انواع کتلت های محبوب دنیا است. این غذا بسیار ساده درست می شود و می تواند یک وعده غذایی لذیذ برای شما باشد. شما می توانید این غذا را با استفاده از نان یا برنج سرو کنید.

مواد لازم

گوشت گوساله: ۸۰۰ گرم
آب: ۱و نیم لیوان
پیاز: ۱ عدد متوسط
پودر نان خشک: ۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
زیره سبز: ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم

مواد تهیه سس

گوجه فر نگی: ۲ عدد بزرگ
سس فلفل: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و پاپریکا: یک قاشق چایخوری
آشنایی با طرز تهیه کتلت تکیر

برای آماده کردن این کتلت خوشمزه باید گوشت های چرخ شده را درون کاسه ای برزید و به همراه آب لیمو، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا، جوش شیرین و نمک مزه دار می کنید. مواد را به مدت ۵ دقیقه با یکدیگر ورز می دهیم، تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.

در این مرحله از طرز تهیه کتلت تکیر باید پیازها را رنده کرده به همراه سیر رنده شده به موادمان اضافه کنیم. در این مرحله می توانید مقداری از پودر نان خشک را نیز به موادتان اضافه کنید. حالا مجدد مواد را ورز دهید، تا بافتی منسجم بگیرند. مدت زمان ورز دادن این مواد باید ۵ دقیقه باشد.

حالا مقداری از مواد را بردارید و به آن ها حالت دهید. این کار را می توانید به شکل های مختلفی انجام بدهید. برای تهیه این نواع از کتلت ها باید مواد حالت مستطیلی داشته باشند. بعد از حالت دادن به موادمان آن ها را درون ظرفی قرار می دهیم و روی آن سلفون می کشیم. این مواد را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از چند ساعت موادمان را از یخچال درآورده و آن را آماده سرخ کردن می کنیم.

درون تابه ای را مقداری روغن یا روغن زیتون بریزید. حالا کتلت ها را درون تابه می چینیم. این کتلت ها باید در حرارت ملایم سرخ شوند، تا به خوبی پخته شوند. توجه کنید که روغن باید به خوبی داغ شده باشد، تا موادمان به تابه نچسبند.

در آخرین مرحله نیز سس مخصوص کتلت ها را تهیه می کنیم. برای آماده کردن این سس مقداری گوجه فرنگی را رنده می کنیم و آن ها را به همراه پاپریکا، فلفل سیاه و سس تند درون تابه تفت می دهیم، تا غلیظ شوند.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار