gardeshban.ir

ماقوت مشهدی یکی از دسرهای مناسب افطار است که در زمانی کوتاه آماده می‌شود و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس است.
کد خبر: ۵۷۸۶۴
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۲-1402 January 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
طرز تهیه ماقوت مشهدی؛ دسری خوشمزه و آسان


ماقوت مشهدی یکی از دسرهای مناسب افطار است که در زمانی کوتاه آماده می‌شود و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس است.

تهیه کردن دسر در خانه می‌تواند با زحمت و دردسر زیادی همراه شود. پیدا کردن گزینه‌های آسان و در دسترس مناسب کسانی است که به دنبال صرفه‌جویی در وقت و هزینه هستند. برای آشنا شدن با دستور پخت دسری کم زحمت و آسان در خانه، دسر ماقوت مشهدی انتخاب ایده‌آلی است.

ماقوت مشهدی از دسرهای سنتی مشهد است که در دو طعم زعفرانی و ساده تهیه می‌شود. همچنین با افزودن شیر در صورت تمایل می‌توانید طعم متفاوتی از ماقوت را تجربه کنید. دستور پختی که برای شما آمده، همراه با زعفران و شیر در نظر گرفته شده است.

مواد لازم

شیر: ۳ لیوان
نشاسته گل:۴ قاشق غذا خوری
شکر: ۷ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
وانیل: ۸/۱ قاشق چای‌خوری
پودر هل:۴/۱ قاشق چای‌خوری
گلاب: ۳ قاشق غذا خوری

مراحل تهیه ماقوت مشهدی

مرحله اول: مواد را خوب مخلوط کنید.

برای شروع نشاسته را با ۳ قاشق غذاخوری آب سرد خوب هم بزنید تا حل شود و بعد شیر و شکر را به آن اضافه کنید.. همه مواد را در ظرف مناسب، روی حرارت ملایم هم بزنید تا دانه‌های شکر آب شود.

نکته کلیدی برای گرفتن بوی خامی نشاسته، این است که حرارت از مقدار مناسب بالاتر نرود. در صورت زیاد بودن حرارت، ماقوت مشهدی شما بوی خامی نشاسته را در خود نگه می‌دارد و از طعم مطلوب برخوردار نخواهد شد.

مرحله دوم: زعفران را اضافه کنید.

بعد از اینکه مخلوط شما کمی به غلظت افتاد، وقت آن است که زعفران را اضافه کنید. حالا در صورت تمایل می‌توانید خلال بادام یا پسته را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.

در آخر پودر هل و وانیل را افزوده و مجددا هم بزنید.

مرحله سوم: گلاب را اضافه کنید.

در آخرین مرحله پخت گلاب را اضافه کرده و هم بزنید. ماقوت مشهدی شما زمانی آماده خواهد بود که بوی زهم نشاسته کاملا از بین رفته باشد. وقتی به غلظت مورد نظر خود رسیدید، آن را از روی شعله برداشته و در یخچال بگذارید. بعد از سه ساعت می‌توانید آن را نوش جان کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار