gardeshban.ir

وقتی اسم املت آورده می شود ناخوداگاه یاد املت گوجه فرنگی و تخم مرغ می افتیم. حال آنکه مکزیکی ها همین املت را کمی متفاوت تر درست می کنند که از آن سادگی املت معمولی درمی آید و بسیار خوشمزه می شود. در زیر دستور تهیه آن آمده است.
کد خبر: ۵۸۶۰۷
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲-1402 March 20
گردشبان (gardeshban.ir) :



وقتی اسم املت آورده می شود ناخوداگاه یاد املت گوجه فرنگی و تخم مرغ می افتیم. حال آنکه مکزیکی ها همین املت را کمی متفاوت تر درست می کنند که از آن سادگی املت معمولی درمی آید و بسیار خوشمزه می شود. در زیر دستور تهیه آن آمده است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

3 ق س روغن‌زیتون
2 عدد سیر رنده شده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
1 عدد فلفل قرمز خردشده
1 ق چ فلفل پاپریکا
5-4 عدد گوجه‌فرنگی خردشده
2 /1 ق چ زیره
6 عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
2 ق س گشنیز خرد شده

طرز تهیه:

۱. در یک تابه مناسب مقداری روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را داخل آن بریزید و آنها را به مدت دو دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای، گشنیز خردشده و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه کنید و آ به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید.

۲. حالا گوجه‌فرنگی‌های خردشده، فلفل پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.

۳. به کمک قاشق شش حفره داخل مواد ایجاد کنید سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن حفره‌ها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت ۴ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً بپزند. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، آن را با مقداری فلفل و جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.

اگر می خواهید املت طعم بهتری داشته باشد می‌توانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار