gardeshban.ir

امروز قصد داریم دستور العمل تهیه پیده تخم مرغ را به شما آموزش بدهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۵۸۸۵۱
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۲-1402 April 10
گردشبان (gardeshban.ir) :



امروز قصد داریم دستور العمل تهیه پیده تخم مرغ را به شما آموزش بدهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت خمیر:

۱ ق غ خوری پودر خمیر مایه
۱ ق چ خوری شکر
۶ ق غ خوری روغن مایع
۱ پیمانه آب ولرم
۱/۲ ق چ خوری نمک
۲_۳ پیمانه آرد
 
مواد میانی پیده:

پنیر پیتزا
قارچ
تخم مرغ
نمک و فلفل

مواد رومال:

زرده تخم مرغ
کنجد

طرز تهیه:

خمیر مایه را با شکر و کمی آب گرم به مدت ده دقیقه تا عمل بیاد.

روغن وتخم مرغ و نمک و آب و خمیر مایه عمل آمده را اضافه می‌کنیم و و مخلوط می‌کنیم و حالت خمیری پیدا کرد روی میز کار آرد می‌پاشیم وروز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست آید و داخل ظرفی روغن می‌زنیم و خمیر را داخل آن قرار می‌دهیم و رویش پارچه تمیزی می‌کشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم.

بعد استراحت خمیر را دوباره کمی ورز می‌دهیم. از خمیر به اندازه یه پرتقال برمی داریم و با وردنه باز می‌کنیم و دو سر خمیر را به حالت رول جمع می‌کنیم و دو طرف خمیر را می‌بندیم و وسط خمیر را باز نگه می‌دادیم، ولی کناره‌ها را کمی بالا میاوریم وحالت دیواره درست می‌کنیم تا مواد میانی بیرون نریزد.

زرده تخم مرغ را با فرچه اطراف خمیر می‌زنیم وکنجد رویش می‌پاشیم و بعد داخل خمیر کمی قارچ تفت داده می‌ریزیم و یه تخم مرغ ریز می‌شکنیم و کنار قارچ می‌ریزیم و پنیر پیتزا رویش می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و داخل فر از قبل
گرم شده با درجه ۱۸۰ حدود نیم ساعت قرار می‌دهیم تا بپزد. ۳ دقیقه آخر گریل را روشن می‌کنیم تا روی پیده طلایی شود
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار