gardeshban.ir

املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذا‌های خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در لیست املت جدید و صبحانه مقوی قرار داد.
کد خبر: ۵۹۸۵۲
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 30
گردشبان (gardeshban.ir) :



املت شاپوری یا همان املت لوبیا شاپوری یکی از غذا‌های خوشمزه شمالی است که نام آن را میتوان در لیست املت جدید و صبحانه مقوی قرار داد.

املت شاپوری یکی از انواع غذا‌های شمالی است که بسیاری آن را با عنوان املت لوبیا شاپوری می‌شناسند و یک املت جدید با طعمی فوق العاده است که از آن به عنوان صبحانه مقوی یاد می‌شود. این یک املت متفاوت خوشمزه را مثل بقیه املت‌های قهوه خانه‌ای و رستورانی می‌توان با تخم مرغ و چند ماده اولیه ساده تهیه کرد. این غذای ساده و سریع، جزو غذا‌های سنتی ایرانی می‌باشدکه طرز تهیه آن را در ادامه می‌خوانید.

طرز تهیه املت شاهپوری رشت با کنسور لوبیا

مرحله اول:

ابتدا باید کنسرو لوبیا خود را آماده کنید شما می‌توانید از خوراک لوبیا خانگی نیز استفاده کنید این کار بسته به نوع ذائقه و وقت شما دارد.

مرحله دوم:

در این مرحله از پخت املت شاپوری داخل یک تابه مناسب کره را روی حرارت ملایم آب کنید.

مرحله سوم:

رب گوجه فرنگی را نیز به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم:

ادویه‌های املت شمالی را به همراه آب نارنج یا لیمو تازه به رب اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله پنجم:

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با کمک هم زن آن را هم بزنید سپس به رب اضافه کنید و هم بزنید تا املت شما بپزد می‌توانید از مقدار نعنا خشک نیز در این مرحله استفاده کنید.

مرحله ششم:

زرده و سفید که کمی پختند به یک سمت ظرف ببرید سپس کنسرو آماده لوبیا را در طرف دیگر ظرف خالی کنید. املت شاپوری خوشمزه شما حاضر است.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار