gardeshban.ir

از دل تپه‌ها و کوه‌های مجاور امامزاده عبدالله در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی شهر قم در جاده قدیم قم- اصفهان، چشمه‌های متعدد در حال جوشش است و املاحی که از این چشمه‌ها بیرون می‌آید که برای هر رهگذری جالب توجه و شگفتی‌آور است.
کد خبر: ۱۶۶۷۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۶ شهريور ۱۳۹۸-1398 June 06
گردشبان (gardeshban.ir) : پدیده ای ناشناخته در کویر قم
در پدیده‌ای شگفت انگیز از دل تپه‌ها و کوه‌های مجاور امامزاده عبدالله در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی شهر قم در جاده قدیم قم- اصفهان، چشمه‌های متعدد در حال جوشش است و املاحی که از این چشمه‌ها بیرون می‌آید، لایه‌های رسوبی معدنی مختلف و زیبایی را در اطراف خود ایجاد کرده که برای هر رهگذری جالب توجه و شگفتی‌آور است. چگونه ممکن است در ارتفاع بیش از ۴۰ متری از سطح زمین، در گرمای شهریور چنین چشمه‌هایی آن هم از دل کوه و در منطقه‌ای کویری همچون قم، قلیان داشته و جاری باشد.

این پدیده تاکنون برای استان قم ناشناخته بوده و به نظر می‌رسد می‌توان برای این جاذبه گردشگری که دسترسی مناسبی برای مردم قم نیز دارد و از طرفی در کنار آن بقعه امامزاده عبدالله (ع) با گنبد و گلدسته زیبا و فضای سرسبز اطراف و رودخانه‌ای جاری در مجاورت آن همراه است، در راستای جذب گردشگران و طبیعت دوستان برنامه ریزی کرد. در استان قم به پدیده‌های خُرد گردشگری همانند چشمه علی امامزاده عبدالله و کوه نمکی قم کم توجهی می‌شود و گاهی عدم رسیدگی و نظارت بر آن‌ها موجب آسیب و نابودی‌شان نیز می‌شود.

در چند قدمی همین چشمه‌های معدنی، یک معدن سنگ وجود دارد که به گفته اهالی منطقه از زمان فعالیت این معدن، بر تعداد چشمه‌ها و خروجی آب آن تاثیر منفی گذاشته و هر سال شاهد کاهش و خشک شدن چشمه‌ها هستیم که به نظر می‌رسد متولیان امر باید به این موضوع ورود و رسیدگی کنند.

مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار